Beşiktaş: 5 - Osmanlıspor: 1

Beşiktaş: 5 - Osmanlıspor: 1

Geçen hafta Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Osmanlıspor'a patladı. Maçı 5-1 kazanan siyah beyazlılar haftayı 30 puanda tamamladı.

Galatasaray'ın Malatya deplasmanında alığı mağlubiyet sonrası mutlak galibiyet için Osmanlıspor karşısına çıkan Beşiktaş, ilk yarıda rakibinin sahasından çıkmasına izin vermedi. 26 ortayla tamamladığı ilk yarıda siyah beyazlılar golleri de yan toplarla buldu. 

33. dakikada Adriano'nun otasında kale alanında bomboş kalan Babel, kafayla takımını öne geçirdi. 41. dakikada bu kez sol kanattan Quaresma ortaladı, Hollandalı da göğsüyle topu filelere gönderip Beşiktaş'ı rahatlattı. Maçın yıldızı Babel 2. yarıya da fırtına gibi girdi. 50. dakikada Tosic'in pasında sağ çaprazdan çok sert vuran Babel hem hattrickini tamamladı hem de skoru 3-0'a getirdi. Kariyerinde ilk kez hattrick yapan Hollandlı, ligdeki 7. golüne de ulaşmış oldu. 

Siyah beyazlılar, 75. dakikada Negredo ile bir gol bularak skoru 4-0'a getirdi. Sonradan oyuna giren iki oyuncun paslaşması da 87. dakikada 5. golü getirdi. Caner'in pasında Cenk muhteşem bir vuruşla skoru 5-0'a getirdi. Son golü ise Serdar attı ve skor 5-1'e geldi.  

Maçı da bu skorla kazanan Beşiktaş, evindeki yenilmezlik serisine devam etti. Siyah beyazlılar haftayı da 30 puanla tamamladı. Osmanlıspor ise 14 puanda kaldı.  

BEŞİKTAŞ: 5 - OSMANLISPOR: 1

STAT: Vodafone Park
HAKEMLER: Halil Umut Meler, Kerem Ersoy, Cevdet Kömürcüoğlu

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano (Dk. 89 Caner Erkin), Hutchinson, Medel, Quaresma (Dk. 69 Lens), Talisca (Dk. 82 Cenk Tosun), Babel, Negredo

OSMANLISPOR: Karcemarskas, Vrsajevic, Prochazka, Maxsö, Pinto, Musa Çağıran (Dk. 77 Sadeghian), Lawal, Serdar Gürler, Özer Hurmacı (Dk. 61 Umar), Regattin, Cikalleshi (Dk. 69 Doukara)

GOLLER: Dk. 32, 43 ve 52 Babel, Dk. 75 Negredo, Dk. 87 Cenk Tosun (Beşiktaş), Dk. 90+2 Serdar Gürler (Osmanlıspor)

SARI KARTLAR: Dk. 8 Lawal, Dk. 25 Serdar Gürler, Dk. 35 Musa Çağıran (Osmanlıspor), Dk. 85 Caner Erkin (Beşiktaş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler