Beşiktaş, Gökhan Gönül'ü resmen açıkladı

Beşiktaş, Gökhan Gönül'ü resmen açıkladı

Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün transferinin tamamlandığını borsaya bildirdi ve milli yıldız 4 yıllık imzayı atıp Beşiktaş formasını sırtına geçirdi.

Beşiktaş, milli futbolcu Gökhan Gönül'ü resmen renklerine bağladı. Fenerbahçe'den ayrılan yıldız futbolcu, siyah-beyazlılarla 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig’de merakla beklenen transfer resmiyete döküldü… Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe’den ayrılan Gökhan Gönül’ün transferi için görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi. Siyah-beyazlılar bu açıklamadan yaklaşık 1 saat sonra ise milli futbolcunun sözleşme detaylarını açıkladı. Gökhan Gönül ilk iki sezon 1 milyon 750 bin Euro, sonraki sezon 1 milyon 700 bin Euro ve son sezon 1 milyon 650 bin Euro kazanacak.

Siyah-beyazlıların KAP’a yaptığı açıklama şöyle;

"Gökhan Gönül ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncuya;

-2016-2017 sezonunda 1.750.000 Avro,
-2017-2018 sezonunda 1.750.000 Avro,
-2018-2019 sezonunda 1.700.000 Avro,
-2019-2020 sezonunda 1.650.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Ayrıca oyuncuya görev aldığı müsabakalarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir."

BEŞİKTAŞ'TAN GÖKHAN GÖNÜL MESAJI

'Türk futbolunun en iyi sağ beki' unvanını sonuna kadar hak eden, sahadaki özverili mücadelesi ile tüm spor otoritelerinin övgüsünü kazanan milli futbolcu Gökhan Gönül, artık bir Kartal...

Maddi beklentilerin ötesinde, sporcularını ‘evlat’ bilen, hak ettikleri saygıyı gösteren, birlikte sevgi ve huzur dolu bir aile ortamı sunan büyük Beşiktaş camiası olarak Gökhan Gönül’ün de artık ailemizin bir parçası olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. 

İnanıyoruz ki Sevgili Gökhan; imzaların kağıtlara değil kalplere atıldığı, sahaya yetenekten önce karakterle çıkıldığı bu büyük camiada kariyerine çok daha başarılı bir şekilde devam ederek, Türk Futbolu’na hem Beşiktaş hem milli takım formalarıyla uzun yıllar daha hizmet edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler