Beşiktaş Lescott'u bitirmek üzere

Beşiktaş Lescott'u bitirmek üzere

Stoper mevkiine takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Joleon Lescott'la anlaşmaya vardı.

Ntvspor'un haberine göre; Ligin ikinci yarısı öncesi savunmasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, yaklaşık bir aydır temas halinde olduğu Joleon Lescott ile büyük oranda anlaşmaya vardı.

TEKLİFİ KABUL ETTİ
Siyah beyazlı kulüp ile İngiliz futbolcunun menajerleri arasında yapılan son görüşmeler olumlu sonuçlandı. 31 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği ve ligin ikinci yarısı siyah beyazlı formayı giymeye hazır olduğu bildirildi.

BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEYECEK
2009 yılından bu yana Manchester City forması giyen Lescott'ın İngiliz kulübü ile olan mukavelesi bu sezon sonunda tamamlanacak. Beşiktaş'ın bu transfer karşılığında Manchester City'e bonservis bedeli ödemeyeceği öğrenilirken, İngiliz futbolcu ile iki buçuk yıllık kontrat yapılması planlanıyor. Siyah beyazlı kulübün Lescott'a yıllık 2.2 milyon euro ücret vereceği belirtildi.

Stoper ve sol bek pozisyonunda görev yapan Lescott futbola 1999 yılında Wolverhampton Wanderers altyapısında başladı. 2002-2006 yılları arasında profesyonel olarak Wolverhampton forması giyen Lescott, 2006 yılında transfer olduğu Everton'da 3 sezon geçirdi. 2009 yılında bu yana Manchester City forması giyen 31 yaşındaki futbolcu bu sezon 13 karşılaşmada görev yaptı. reklam Tecrübeli futbolcu ayrıca 26 kez İngiltere milli takımında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler