Beşiktaş Ricardo Quaresma'yı İstanbul'a getirdi

Beşiktaş Ricardo Quaresma'yı İstanbul'a getirdi

Ve Beşiktaş, Ricardo Quaresma'ya tekrar kavuşuyor. 2010-2012 yılları arasında siyah beyazlı formayı giyen Portekizli yıldız bir kez daha Beşiktaş formasını terletmek için İstanbul'a geldi.

Uçağı saat 18:30 sularında Atatürk Havalimanı'na iniş yapan Quaresma pasaport kontrolü sonrasında taraftarların kendisini beklediği kapıya doğru geldi. Burada büyük bir taraftar grubu Quaresma'yı karşılarken siyah beyazlıların ilgisinden dolayı izdiham yaşandı. Olağanüstü ilgi nedeniyle basın mensupları da görüntü alma ve fotoğraf çekmede oldukça zorluk yaşıyor.

Beşiktaş günlerdir sürdürdüğü transfer görüşmelerinde olumlu sonuç aldığı eski oyuncusu Ricardo Quaresma'yı İstanbul'u getirdi. Portekizli yıldızın uçağı 18:30 sularında İstanbul Atatürk Havalimanına iniş yaptı.

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Suruç'ta yaşanan terör saldırısı sonrasında Quaresma için bir karşılama töreni yapılmayacağını bildirmişti. Ancak yine de çok sayıda siyah beyazlı taraftar Portekizli oyuncuyu karşılamak için bekliyor. Taraftarlar yıldız oyuncuyu 'Gelsin artık Quaresma' ve 'Alemin kralı geliyor' tezahüratlarıyla bekliyor.

Öte yandan sabah saatlerinde Beşiktaş kulübünün twitter hesabından Quaresma'nın siyah beyazlı taraftarlara yönelik bir mesajı da paylaşıldı. Portekizli oyuncu mesajında 'Merhaba Beşiktaş, ben geldim' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler