Beşiktaş yine puan kaybetti - İZLE

Beşiktaş yine puan kaybetti - İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 34. ve normal sezonun son haftasının açılış maçında Kardemir Karabükspor ile Beşiktaş, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Maçın geniş özeti - TIKLA

Sezonun ikinci yarısındaki kötü performansıyla Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan siyah-beyazlılar, sahasında sezonun ikinci yarısındaki bütün maçları kazanarak ligde kalmayı garantileyen Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın golünü 17. dakikada Holosko kaydederken, Karabükspor'un golü ise 23. dakikada Mehmet Yıldız'dan geldi. Öte yandan İlk yarısı 1-1 sona eren maçın ikinci yarısında siyah beyazlı ekip 9 kişi kaldı.
 
Hugo Almeida, 69. dakikada Jahic'e attığı dirsek sonrasında hakem Mete Kalkavan tarafından doğrudan kırmızı kart ile cezalandırıldı. 84. dakikada ise Egemen Korkmaz, Erkan'a yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve Beşiktaş, Karabük'te 9 kişi kaldı. Karabükspor bu skorun ardından sezonu 44 puanla tamamlarken; Beşiktaş 55 puana ulaştı ve Süper Final Şampiyonluk Grubu'na 28 puan taşımayı başardı.
 
Beşiktaş ile ligin ikinci yarısında evinde oynadığı 8 maçın hepsini kazanan ve 9'da 9 yapmak isteyen Kardemir Karabükspor'un maçına taraftarlar ilgi gösterdi. Kale arkası 10, maraton tribünü 20 ve kapalı tribün biletleri 40 liradan satılan ve biletleri günler öncesinden tükenen maçta, 7 bin kişilik Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu tamamen doldu. 
 
Beşiktaşlı taraftarlar, Kardemir Karabükspor deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümdeki yerlerini alan 300 civarındaki Beşiktaşlı taraftar, takımlarını destekledi.
 
Karşılaşmayı, her iki kulübün yetkilileri ve diğer protokol üyeleri birlikte izledi. Maça, ulusal ve yerel basın kuruluşlarından 50 gazeteci akreditasyon yaptırdı.
 
Beşiktaş'ta 6, Kardemir Karabükspor'da ise 3 eksik
Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan oyuncular Tanju Kayhan, Mustafa Pektemek, Ernst, Cenk Gönen ve İsmail'in yanı sıra, sarı kart cezalısı Veli Kavlak, Karabük'e getirilmedi.
 
Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın takımı Kardemir Karabükspor'da ise sakat olan kaleci Tomiç ve gölcü oyuncu Shelton ile Şenol maçta forma giymedi.
 
''Kara Kartallar'', Carlos Carvalhal'in görevden alınmasının ardından teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde çıkacağı ilk maçtan 3 puanla ayrılarak moral bulmayı hedefliyor.
 
İki takım arasındaki 10. randevu
Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde 10. kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında geride kalan 9 lig maçından 6'sını Beşiktaş, 1'ini Kardemir Karabükspor kazanırken, 2 maç berabere sonuçlandı.
 
Beşiktaş'ın toplam 20 golüne, Kardemir Karabükspor 7 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 1-0 kazandı. İki takım, Karabük'te daha önce 4 lig maçında karşılaştı. Karabük'teki maçlardan 3'ünü Beşiktaş, birini ev sahibi ekip kazandı. Beşiktaş, deplasman maçlarında 12 gol atıp, kalesinde sadece 4 gol gördü.
 
Geçen sezon Karabük'te yapılan maçı Beşiktaş 4-1 kazandı.
 
Anadolu Ajansı'nın 92. yılı
Kardemir Karabükspor, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 92. yıl dönümü dolayısıyla, üstünde, ''Anadolu Ajansı'nın 92. Yıl Dönümünü Kutlarız'' yazılı pankartla sahaya çıktı.
 
KARABÜKSPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 1
 
STAT: Necmettin Şeyhoğlu
HAKEMLER: Mete Kalkavan, Volkan Narinç, Serhan Malkoç
 
KARABÜKSPOR: Bora, Birol  (Dk. 81 Erkan ), Cernat, Serıc, İlhan Parlak  (Dk. 69 Güven ), Mabıala, Kağan  (Dk. 60 Mustafa Sarp ), Mehmet Yıldız, Jahıc, Ragued, Uğur 
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz
 
BEŞİKTAŞ: Rüştü, Fernandes  (Dk. 86 Aurelıo ), İbrahim Toraman, Sivok, Queresma  (Dk. 80 Mehmet Akyüz ), Almeıda, Hılbert, Ekrem Dağ, Necip, Holosko  (Dk. 72. Correıa ), Egemen
TEKNİK DİREKTÖR: Tayfur Havutçu
 
GOLLER: Dk. 23. Mehmet Yıldız (Kardemir Karabükspor), Dk. 16 Holosko (Beşiktaş)
KIRMIZI KARTLAR: Dk. 68 Almeıda, Dk. 83 Egemen (Beşiktaş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler