Beşiktaş'a 10 milyon dolarlık haciz şoku!

Beşiktaş'a 10 milyon dolarlık haciz şoku!

Bir reklam şirketi Beşiktaş Kulübü'nden alacakları için icra takibi başlattı. 8 milyon 839 bin dolarlık alacak için memurlar şu anda Beşiktaş Kulüp Binası’nda işlem için bulunuyor. Avukatlar ile görüşmeler yapılıyor.

Beşiktaş haciz şoku yaşıyor. 8 milyon 839 bin dolarlık borç için haciz memurları Akaretlerdeki kulübün kapısına dayandı. Haciz memurlarının kulüp binasına gelmesinin ardından siyah-beyazlı kulübün avukatları rotasını Akaretler'e çevirdi. Haciz memurları Başkanın ve yönetimin oturduğu 13. kattaki tüm masa sandalye ve eşyalara haciz koydurdu. 

Borcun Yıldırım Demirören döneminden kalma ve Aktif Tanıtım şirketine olduğu öğrenildi.   

BORÇ YAPILANDIRILMIŞTI ANCAK...
Bir süre önce 10 milyon dolara yakın borç için İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimin ikna çabaları sonucunda reklam şirketiyle 3 milyon dolara anlaşma sağlanmıştı. Stat yapımı ve transferler nedeniyle 3 milyon dolarlık anlaşmanın son bölümü olan 300 bin doların ödenmemesi üzerine reklam şirketi yetkilileri dün sabah erken saatlerinde Akaretler'e gelerek binayı haciz işlemini başlattılar. Şu anda İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim haciz işlemini durdurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

HUKUK BÜROSU AÇIKLAMA YAPTI
Reklam şirketinin hukuk bürosu ise yaptığı yazılı açıklamada, borcun Yıldırım Demirören dönemine ait olduğu, Fikret Orman yönetiminin borcu ödeme protokolüne bağlasa da protokole uyulmadığı gerekçesiyle icra takibine kaldığı yerden devam edilerek haciz işlemine başlanmıştır denildi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler