Beşiktaşda Önder Özen dönemi başladı - İZLE

Beşiktaş'da Önder Özen dönemi başladı - İZLE

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni sportif direktör Önder Özen'le birlikte basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın, kulübün yeni sportif direktörü Önder Özen'le birlikte düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmanın satır başları şöyle:

"Çok başarılı bir sezon geçirdik. Bunu sportif açıdan söylemiyorum. Beşiktaş, yükümlülüklerini yerine getirdi ve mâli açıdan hedeflenen yere gelindi."
 
"Beşiktaş'ta bir futbol direktörü vardır. Bugün bu koltukta oturduğu gibi Önder Özen vardır. Beşiktaş'a, camiamıza hayırlı olsun. Futbolda tüm birimlerden sorumlu kişi Önder Özen'dir"
 
"Önder Özen, bu göreve en uygun kişidir. Kendisiyle 3 senelik sözleşme imzaladık. Önder Hoca, yönetime karşı sorumlu olacak. Bu, futbolda büyük kulüpler açısından bir ilktir."
 
Önder Özen de basın toplantısında açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalardan öne çıkanlar:
 
"Görüşmelere başladığımızda, bana Beşiktaş'ın yapmaya çalıştığını Tamer Kıran anlattı. Kıran'a teşekkür ederim."
 
"Sportif direktörlük kavramı, Türkiye'de altı doldurulabilmiş bir kavram değil. Bu kavramın doğru olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş çok doğru bir yaklaşımla Futbol Genel Koordinatörlüğü kavramını getirdi"
 
"Beşiktaş, ilkleri yapan 110 yıllık bir camia. Şimdi sportif direktörlük kavramının altını birlikte dolduracağız. Ben sadece A takımla değil altyapıyla da ilgileneceğim."
 
"Transfer bir bütünlük gerektirir. Bir scout departmanımız var, adını önümüzdeki günlerde Türkçeleştireceğiz."
 
video
 
"18 ay sonunda Beşiktaş'ta istediklerimizi yapabilir miyiz? Bunu göreceğiz. Olmazsa kontratım çekmecelerde kalır, vedalaşırız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler