Beşiktaşın arması değişti..!

Beşiktaş'ın arması değişti..!

Beşiktaş'ta Olağanüstü Tüzük Değişikliği Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde devam ediyor.

Toplantı gündemine geçilmeden önce Başkan Fikret Orman kürsüye gelerek üyelere hitaben bir konuşma yaptı. Beşiktaş menfaatlerini konuşmak için bir araya geldiklerini belirten Orman, şunları söyledi:

"Saygıdeğer Kongre Üyelerimiz, Tüzük Tadil Kongresi'ne katkıda bulunan Beşiktaşlılar hoşgeldiniz. Beşiktaş menfaatleri üzerine konuşarak yeni tüzüğümüzü oluşturmak için burada toplanmış bulunuyoruz. Gelinen süreç gösterdi ki hem yasal nedenler hem SPK mevzuatı hem de biz Beşiktaşlıları memnun edecek bir tüzük olmaktan çok uzak. Mevcut tüzük, seçilmiş yönetim kurullarına büyük hareket imkanları tanıyor. Biz yetkileri genel kurul üyelerinin elinde bulundurmalarını istiyoruz. Tüzük çalışmalarına katkıda bulunan değerli büyüklerime şahsım, yönetim kurulum ve camiam adına teşekkür ediyorum."
 
Olağanüstü Tüzük Değişikliği Genel Kurul Toplantısı'nda açılışın ardından Kongre Başkanlık Divanı seçimi yapıldı ve Erdoğan Tuncel başkan seçildi. Başkanlık seçiminin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
 
KULÜBÜN ARMASI DEĞİŞTİ
Bu arada Beşiktaş'ta kulübün arması değişti. Kongrede oy çokluğu ile alınan karar doğrultusunda Beşiktaş armasının üzerine kartal eklendi.
 
Yeni kulüp arması şu şekilde olacak;
 
lptxsveu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler