Beşiktaş'ın kalesine 'kartal' geliyor

Beşiktaş'ın kalesine 'kartal' geliyor

Almanca 'Kartal' anlamına gelen Adler'i gündemine alan Beşiktaş, deneyimli file bekçisinin kulübü Hamburg ile masaya oturdu.

Beşiktaş kaleci arayışlarını dört koldan sürdürüyor. Bir yandan Ospina’yla görüşen, diğer taraftan da Boyko için pazarlık yapan siyah-beyazlılar, Ochoa ve Sırp kaleci Rajkovic’i de boş bırakmıyor. Ancak menajerler aracılığıyla önerilen bir isim Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’i fazlasıyla heyecanlandırdı. Hamburg forması giyen 30 yaşındaki kaleci Rene Adler, Beşiktaş’a önerildi. Almanca ‘Kartal’ anlamına gelen Adler için taraflar masaya oturdu.

BEYAZ SAYFA AÇMAK İSTİYOR
Teknik direktör Şenol Güneş’in çok beğendiği bir isim olan Adler için kulübü Hamburg’un satmaya yanaşabileceği kaydedildi. Bu sezon oynadığı 11 maçta kalesinde 14 gol gören Adler’i kulübü 2 milyon Euro karşılığında bırakmaya sıcak bakıyor. Beşiktaş ise bu bedeli daha aşağıya çekmeye çalışıyor. 4 yıldır Hamburg forması giyen Adler de kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor. Ospina’dan gelecek habere göre, Adler’in Beşiktaş’a transferi de netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler