Beşiktaşın Tromsö kadrosu!

Beşiktaş'ın Tromsö kadrosu!

Beşiktaş, Tromsö ile yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı için Norveç'e gitti.

Siyah-beyazlılar, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla Norveç'in Tromsö kentine hareket etti.
 
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı'nın başkanlığındaki kafilede futbol genel direktörü Önder Özen, teknik heyet ve 21 futbolcu yer aldı.
 
Siyah-beyazlıların bu tur için UEFA'ya bildirdiği 24 kişilik futbolcu listesinden, sakatlıkları olan Mustafa Pektemek ve Ömer Şişmanoğlu ile Sezer Öztürk, yarınki maçın kadrosuna alınmadı.
 
Filip Holosko, İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Mehmet Akgün, Tanju Kayhan ve genç kaleci Günay Güvenç ise play-off turu için UEFA'ya verilen listeye dahil edilmemişti.
 
Tromsö maçı için belirlenen kafilede yer alan futbolcular şunlar:
 
Cenk Gönen, Emre Metin, Tolga Zengin, Atiba Hutchinson, Dentinho, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Süzen, Gökhan Töre, Hugo Almeida, İbrahim Toraman, Julien Escude, Manuel Fernandes, Michael Eneramo, Muhammed Demirci, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Tomas Sivok, Veli Kavlak.
 
Beşiktaş, akşam saatlerinde, maçın oynanacağı Alfheim Stadı'nda son antrenmanını yapacak. Teknik direktör Slaven Bilic, antrenman öncesi statta basın toplantısı düzenleyecek.
 
Alfheim Stadı'nda TSİ 21.00'de oynanacak karşılaşmayı İrlanda Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan hakem Alan Kelly yönetecek.
 
Maçın rövanşı 29 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynanacak ve kupada gruplara kalacak ekip belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler