Beşiktaşın yeni başkanı Fikret Orman

Beşiktaş'ın yeni başkanı Fikret Orman

Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda açılan 24 sandık sonucunda 4 bin 27 oy alan Fikret Orman, kulübün 33. başkanı seçildi.

 

Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
 
1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından oy verme işlemine başlandı ve saat 17.00 sıralarında sandıklar kapandı.
 
Oy sayımının tamamlanmasının ardından Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan, Fikret Orman'ın kullanılan geçerli 4545 oydan 4027'sini alarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı'na seçildiğini açıkladı.
 
Diğer adaylardan Bülent Deriş 375 ve Nazmi Koca da 152 oy aldı. 66 oy ise geçersiz sayıldı.
 
Sonuçların açıklanmasının ardından Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte kürsüye çıkarak Üyelerimize teşekkür konuşması yapan Fikret Orman, şunları söyledi:
 
"Zor, çok zor bir göreve talip olduk. Teveccüh gösterdiniz, layık gördünüz, teşekkür ediyorum. Minnettarız. Bu zor görevde destek ve yardımlarınızın yol almamız için en önemli etken olduğunu bilmenizi isterim.
 
Söz veriyorum, doğruları duyacaksınız. Sizleri kandırmayacağız. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Az laf, çok icraat yapacağız. Paylaşımcı bir Yönetim Kurulu oluşturacağız. Geleneklerimize sahip çıkarak Beşiktaş değerlerini tekrar hayata geçireceğiz. Yarınlarda kişi ve kurumlara bağlı olmayan çağdaş bir Beşiktaş yaratacağız. Teşhis ve tedavi belli. Güneşli günler çok yakında gelecek. Bundan emin olabilirsiniz."
 
Fikret Orman başkanlığındaki Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer alıyor.
 
"Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Umut Güner, Adnan Dalgakıran, Berk Hacıgüzeller, Levent Erdoğan, Nusret Altınbaş, İsmet Berkan, Cem Bilge, Yalçın Kaya Yılmaz, Erdal Karacan, Berkan Gocay, Seyit Ateş, Metin Albayrak, Mesut Urgancılar, Abdullah Sözer."
 
ORMAN'A KUTLAMA
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Beşiktaş Kulübü başkanlığına seçilen Fikret Orman'ı kutladı. 
 
TBMM İletişim Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, Çiçek, olağanüstü genel kurulda Beşiktaş Kulübü başkanlığına seçilen Orman'a kutlama telgrafı göndererek, görevinde başarılar diledi.
 
FİKRET ORMAN KİMDİR?
Beşiktaş Kulübü'nün 33. başkanı Fikret Orman oldu.
 
İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa seçilen Orman, geçmiş dönemde yönetim kurulu üyeliği yapmıştı.
 
Fikret Orman, 1967 yılında İstanbul'da doğdu. Orta öğrenimini Işık Lisesi'nde, Yüksek öğrenimini Yıldız Üniversitesi ve ABD Florida Üniversitesi'nde tamamlayan siyah-beyazlı kulübün yeni başkanının, sanayi, turizm ve inşaat sektörlerinde yönetim kurulu başkanlığı ve üyeliği bulunuyor. Fikret Orman, İngilizce biliyor. 
 
Orman'ın yönetim kurulunda yer alan yöneticiler ve özgeçmişleri şöyle:
 
Metin Albayrak: 1964 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Metin Albayrak, üniversite mezunu. İşadamı Albayrak, evli ve 2 çocuk babası. İngilizce ve Almanca biliyor. 
 
Nusret Altınbaş: 1970 yılında Gaziantep'te dünyaya gelen Nusret Altınbaş, üniversite mezunu. Sanayici olan Altınbaş, evli ve 3 çocuk babası. İngilizce ve Almanca biliyor. 
 
Deniz Atalay: 1961 yılında Denizli'de dünyaya geldi. Üniversite mezunu olan Atalay, evli ve 1 çocuk babası. İngilizce bilen Deniz Atalay, ihracatcıdır.
 
Seyit Ateş: 1958 yılında Iğdır'da dünyaya gelen işadamı Seyit Ateş, üniversite mezunudur. Evli ve 3 çocuk babası olan Ateş, İngilizce bilmektedir.
 
İsmet Berkan: 1964 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İsmet Berkan, üniversite mezunudur. Gazeteci olan Berkan, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
 
Cem Bilge: 1964 yılında Ankara'da dünyaya gelen Cem Bilge, üniversite mezunudur. İşadamı Bilge, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
 
Ahmet Nur Çebi: 1959'da Trabzon'da dünyaya gelen Ahmet Nur Çebi, üniversite mezunudur. Sanayici olan Çebi, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
 
Adnan Dalgakıran: 1962 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Adnan Dalgakıran, sanayicidir. Evli ve 2 çocuk babası olan Dalgakıran, İngilizce bilmektedir.
 
Levent Erdoğan: 1941 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Levent Erdoğan, avukatlık yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Erdoğan, İngilizce bilmektedir.
 
Berkay Gocay: 1962 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ekonomist Berkay Gocay, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
 
Umut Güner: 1975 Malatya doğumlu olan işadamı Umut Güner, evli ve 1 çocuk babasıdır.
 
Berk Hacıgüzeller: 1966 İstanbul doğumlu olan Berk Hacıgüzeller, üst düzey yöneticilik yapmıştır. Ünivesite mezunu olan ve İngilizce bilen Hacıgüzeller, evli ve 1 çocuk babasıdır.
 
Erdal Karacan: 1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen işadamı Erdal Karacan, evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
 
Ahmet Kavalcı: 1960 Rize doğumlu olan işadamı Ahmet Kavalcı, evli ve 2 çocuk babasıdır.
 
Tamer Kıran: 1969 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tamer Kıran, armatörlük yapmaktadır. Üniversite mezunu olan Kıran, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
 
Abdullah Sözer: 1956 yılında Tekirdağ'da dünyaya gelen Abdullah Sözer, üniversite mezunudur. Sanayici Sözer, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.
 
Mesut Urgancılar: 1967 yılında İnegöl'de dünyaya gelen Urgancılar, üst düzey yöneticilik yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babası olan Urgancılar, İngilizce bilmektedir.
 
Yalçın Kaya Yılmaz: 1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelen sanayici Yalçın Kaya Yılmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler