Beşiktaş'ın yeni transferi Alexander Milosevic

Beşiktaş'ın yeni transferi Alexander Milosevic

Siyah beyazlılar Ocak ayındaki ara transfer dönemi başlamadan ilk bombayı patlattı.

Beşiktaş, İsveç'te AIK forması giyen Alexander Milosevic'in transferini bitirdi.

Sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a gelen 23 yaşındaki futbolcu ile 4.5 yıllık sözleşme imzalanacak ve bonservis bedeli için 900 bin Euro ödenecek.

1.91 m boyundaki İsveçli milli stoper, Kasım ayında sona eren İsveç Allsvenskan liginde 27 maçta forma giyip takımın vazgeçilmezlerinden olmuş ve 3 gol atıp 2 de asist yapmıştı.

2011-2012 sezonundan itibaren Stockholm temsilcisine hizmet vermeye başlayan genç yetenek, daha önce Celtic ve Fiorentina ile de deneme antrenmanlarına çıkmıştı.

Milosevic, 22 Nisan 2012 tarihinde GIF Sundsvall ile oynanan maçta santra çizgisini hemen geçtikten sonra çektiği sert şutla olağanüstü bir gole imza atmış ve hafızalara kazınmıştı.

Önceki transfer dönemlerinde birçok İngiliz ekiple adı anılan İsveçli futbolcusunun babası Sırp annesi ise İsveçli.

İlk olarak Sırbistan U-17 Milli takım forması giyen Milosevic, daha sonra İsveç'in alt yaş Milli takımlarında maçlara çıktı ve henüz 19 yaşındayken A Milli takıma davet almasına rağmen yaşadığı şanssız sakatlıkla bu rüyasını ertelemek zorunda kalmıştı.

Euro 2012 öncesinde ayağını kırması nedeniyle turnuvaya gitme fırsatını kaçıran Milosevic, daha sonra İsveç A Milli takım formasını 2 maçta giydi.

Genç yetenek, 2011 yılında İsveç Ligi'ne yeni yükselip parlayan en iyi oyuncu unvanını almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler