Beşiktaşlı Şahin, halı sahada hezimet yaşadı!

Beşiktaşlı Şahin, halı sahada hezimet yaşadı!

Milletvekili Şahin ve İl Başkanı Çivitcioğlu'nun takımı halı sahada Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunun takımı karşısında maçı 18-8 kaybetti.

Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris  Şahin, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan gençlerle bir araya gelerek halı saha maçı yaptı.

Dün gece Çankırı 100. Yıl Çocuk Esirgeme Yurdu halı saha tesislerinde, yurtta kalan öğrencilerle beraberinde Ak Parti İl başkanı Salim Çivitcioğlu ile birlikte futbol oynayan Ak Parti Milletvekili İdris Şahin, maç öncesinde 18 çocuğa forma hediye etti.

Milletvekili Şahin ve oğlu Arif Kaan Şahin ile Salim Çivitcioğlu ve oğlu Hamdi Çivitcioğlu'nun da yer aldığı takım ile öğrencilerden oluşan takımın karşılaşması bol gollü geçti. Maçı 18-8 gibi farklı bir skorla kazanan Yetiştirme Yurdu’nun çocukları galibiyeti kendilerine ikram edilen çay ve pasta ile kutladılar.

Bayram öncesi Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklarla birlikte olarak kendilerinin bayrama hazırlanmasına katkıda bulunmayı düşündüğünü ifade eden milletvekili Şahin “Onlar da bizim yavrularımız. 18 evladımıza yaptığım küçük hediyeleri sunmakla birlikte bayram harçlıklarını da takdim ettim. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuza katkı sağladı. Güzel bir geceydi. Toplumun her kesimiyle bir arada olmayı kendimize şiar edindik.” diyerek sosyal etkinliklerinin devam edeceğinin de sinyalini veriyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler