Beşiktaşta şampiyonluk şarkıları

Beşiktaş'ta şampiyonluk şarkıları

Beşiktaşlılar galibiyeti coşkuyla kutladı...

Sezon sonunda yıkılacak BJK İnönü Stadı'ndaki son derbide Fenerbahçe'yi son dakika golüyle 3-2 yenen Beşiktaş'ta futbolcular ve taraftarlar, karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı. Karşılaşmanın 90+3. dakikasında Olcay Şahan'ın attığı golle galip gelen siyah-beyazlı futbolcular, golden sonra hakem Mete Kalkavan'ın santra yaptırmadan bitiş düdüğünü çalmasıyla saha içinde sevinç yumağı oluşturdu. Maç sonu uzun süre sahada sevinç gösterilerinde bulunan futbolcular, tribünleri dolaşarak bu sevinci taraftarlarıyla da paylaştı. 

PROTOKOL TRİBÜNÜNDE GÖZYAŞLARI
Maçın son anlarında gelen gol ve hemen ardından karşılaşmanın bitmesiyle protokol tribününde de büyük sevinç gösterileri oldu. Yöneticiler birbirlerine sarılarak galibiyeti kutlarken, yönetim kurulu üyesi Tamer Kıran'ın gözyaşlarına engel olamadığı gözlendi. 
 
HOLOSKO'DAN 'GANGNAM STYLE'
Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Filip Holosko da karşılaşma sonrası ''Gangnam Style'' dansı yaparak, taraftarları coşturdu. Taraftarlar uzun süre tribünlerden ayrılmayıp, galibiyeti kutladılar.
 
SAMET AYBABA'NIN DEĞERLENDİRMESİ
Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan Samet Aybaba şunları söyledi:
 
"Olcay gole giderken 'Allah'ım bir kere de bize olsun' dedik. O da oldu. Futbol bu. Kaybediliyor, kazanılıyor. Kazanmak büyük keyif. Oyunun geneline bakarsak; çok kötü başladık. Baskı altında kaldık, oyuncularımız stresliydi. Golü yedikten sonra oyunu dengeledik. Futbol böyle bir şey. Derbi oynuyorsunuz. İnönü'deki son derbiyi son dakikada kazanıyorsunuz. Maça giderken, Barbaros Bulvarı'ndan aşağı inerken maçı kazanacağımıza inandık. 1 kilometrelik yolu 15 dakikada geçtik. Bu galibiyet, taraftarlarımıza armağan olsun. Oyuncularımı da kutluyorum. İnşallah yeni stadımızda da bu galibiyetlere devam ederiz. Beşiktaş bu galibiyetle sadece 3 puan değil taraftarını da kazandı."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler