Beşiktaş'tan Demirören'e sert sözler!

Beşiktaş'tan Demirören'e sert sözler!

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, BJK TV'de Fenerbahçe maçında görev yapan Fırat Aydınus ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e sert eleştirilerde bulundu.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, BJK TV’de yayınlanan Gündem Özel programında konuştu ve Fenerbahçe derbisinin tartışmalı hakemi Fırat Aydınus’a hakemliği bırakması yönünde çağrıda bulundu.

Aydınus’un yönetimi için çok sert sözler kullanan Albayrak, “Maçı Fırat Aydınus yönetmedi. Emre yönetti. Bu arkadaş onurlu karakterli biriyse hakemliği bıraksın. Bu arkadaş onurlu ve gururlu bir arkadaşsa, hakemliği bıraksın. Gülerek, futbolcuların ensesine vurarak otorite sağlanmaz. Zaten FIFA kokartı da alındı. Bildiğim kadarıyla yakın zamanda emekli olacak, artık beklemesin. Vicdanen rahat mı, bilmiyorum. Çok merak ediyorum açıkcası. Fırat Aydınus bu ülkeye hiç yakışmayan bir yönetim sergiledi, tam bir şark kültürü ile yönetti. Mahalle maçında bile, canın istediğinde formanı çıkarıp, gidemezsin” ifadelerini kullandı.

“YILDIRIM DEMİRÖREN ÇIKSIN, BU İŞİ TEMİZLESİN”
Demirören’e de çağrıda bulunan idareci, “Yıldırım Demirören çıksın, bu işi temizlesin. Eğer bununla ilgili bir şey yapmıyorsa, biz çıkıp konuşacağız. Artık her şey çıkacak ortaya. Hodri meydan. Burası koca Beşiktaş camiası, hakkını yedirmeyiz. Liderlerin arkasına falan kimse sığınmasın, cesurca çıksınlar, gereğini getirsinler her şeyin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler