Beşiktaş'tan Şener Özbayraklı hamlesi

Beşiktaş'tan Şener Özbayraklı hamlesi

Yeni sezon öncesi kadrosuna bir sağ bek katmak isteyen Beşiktaş yönetimi, çalışmalarına devam ediyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in "Öncelikle bir şağ bek transferi yapmamız gerekecek" açıklaması sonrası, futbol komitesi temaslarını hızlandırdı.

Komite, şimdiye kadar Liverpool ile mukavelesini uzatmayan Glen Johnson ve Manchster City ile yeni sözleşme imzalamayan Micah Richards'ı gündemine almıştı.

SERBEST KALMA BEDELİ 5 MİLYON LİRA
Ntvspor'un haberine göre; Beşiktaş yönetimi Güneş'in istediği doğrultusunda Bursaspor'da forma giyen Şener Özbayraklı ile ciddi olarak ilgilenmeye başladı. Siyah-beyazlı kulüp, 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde yazan 5 milyon lira karşılığında serbest kalır maddesi nedeniyle Bursaspor ile masaya oturmadan transferi bitirebilir.

Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Şener için Şenol Güneş de devreye girdi. Güneş, geçen sezon öğrenci olan 25 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalışarak, transferde rol oynayacak.

UEFA ANLAŞMASI AKILLARA GELDİ
Şener için Beşiktaş'ın 5 milyon TL serbest kalma bedeli ödeyecek olması, akıllara siyah-beyazlıların UEFA ile yaptığı anlaşmayı getirdi. UEFA ile yapılan anlaşma gereği siyah-beyazlılar, oyuncu satmadan bonservis bedelli bir futbolcuyu kadrosuna dahil edemeyecek.

Edilen bilgiye göre; anlaşma şartlarında Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi için yaklaşık 3.5 milyon euro harcama hakkı bulunuyor. 3 buçuk milyon euroyu oyuncu satmadan kullanabilecek olan siyah-beyazlı yönetim, 5 milyon TL'ye karşılık olan yaklaşık 1.7 milyon euroyu yatırarak Şener transferini tamamlamaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler