Beykoz Kaymakamı Ergün, Diyarbakıra atandı

Beykoz Kaymakamı Ergün, Diyarbakır'a atandı

Yaklaşık 5 yıldır Beykoz Kaymakamlığı görevinde bulunan Aydın Ergün, yaz kararnamesi ile Diyarbakır ili Sur ilçesi kaymakamlığına atandı.

2007 yılının Ekim ayından bu yana İstanbul - Beykoz kaymakamlığı görevinde bulunan Çankırı - Ilgaz doğumlu Aydın Ergün, açıklanan yaz kararnamesi çerçevesinde Diyarbakır'ın Sur ilçesine kaymakam olarak atandı.

Aydın Ergün'ün halen yıllık iznini kullandığı ve yeni görev yerine izin bitimi sonrasında başlayacağı öğrenildi.
 
Beykoz Kaymakamlığı görevinde bulunduğu sürece icraatleriyle İstanbul'da yaşayan Çankırılılar için önemli bir isim haline gelen Ergün'ün tayin haberi büyük üzüntü yarattı.
 
AYDIN ERGÜN KİMDİR?
 
1966 Çankırı İli Ilgaz İlçesine bağlı Kızılıbrık köyü doğumludur. Köyünde başlayan eğitim hayatına Ankara Atilla İ.Ö.Okulunda devam etti. Lise öğrenimini  Ankara Atatürk Lisesi’nde tamamlamış olan Aydın Ergün, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden 1987 yılında mezun olmuştur.
 
Mesleki yaşamına 16.06.1988 yılında Aydın’da Kaymakam Adayı olarak başladı. Denizli İlinde Mülkiye Müfettişi yanında teftiş stajını tamamladıktan sonra  Ankara-Keçiören’de Kaymakam Refikliği görevini yerine getirdi. Daha sonra Hizmetiçi Eğitimi için 1 yıl süreyle İngiltere’de bulundu.
 
1989-90 yıllarında Bolu –Mengen Kaymakam Vekilliği yaptı. Bu görev sonrası sırasıyla; Trabzon-Köprübaşı, Ağrı-Tutak, Gaziantep – Araban, Denizli – Çivril ve Yozgat – Yerköy Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.
 
24.10.2007 tarihinden itibaren Beykoz Kaymakamı olarak görevine devam etmektedir.
 
Evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler