Beyoğlu'nda bavul cinayeti!

Beyoğlu'nda bavul cinayeti!

Sabah saat 07.00 sıralarında temizlik çalışması yapan belediye görevlisi yol üzerine bırakılmış bir çanta buldu ve...

Beyoğlu'nda yol üzerine bırakılmış bir çantanın içinde parçalanmış insan cesedi bulundu.

Polis ekipleri cesedin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Bülbül Mahallesi Aşıklar sokakta sabah saat 07.00 sıralarında bölgede temizlik çalışması yapan belediye görevlisi yol üzerine bırakılmış bir çanta buldu. Temizlik görevlisi çantayı açtığında ise parçalanmış halde insan cesediyle karşılaştı. Temizlik görevlisi durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevreyi güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Olay yeri inceleme ekipleri cesedin kimliğini tespit etmek için başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

bavuldaceset-beyoglu-sozcu-resim-06.jpg

20-25 YAŞLARINDA BİR KADIN
Yapılan ilk incelemede cesedin, boynu kesilerek öldürülen 20-25 yaşlarında, 1.50 boylarında bir kadına ait olduğu belirlendi. Polis ekiplerinin cesedin bırakıldığı sokak ve çevresinde geniş çaplı incelemesi sürüyor.

ARKADAŞIMIZ BULDU DEDİ, ANLATTI
Beyoğlu Belediyesi Temizlik şefi Erol Emre, "Sabah 06.20’de görevli arkadaşımız Aşıklar sokağa geçiş yaptığında malum bavulu buluyor. Üstünde kan izleri görünce içine bakıyor ki cesedi görüyor. Polisi arıyor bilgilendiriyor, bizi bilgilendiriyor. Bildiğim kadarıyla cesedin ayakları ve kolları var. Gövde yok. Büyük ihtimalle ceset kadına ait" diye konuştu.

Yapılan incelemelerin ardından ceset, valiz içerisinde cenaze aracına konularak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılacak incelemelerin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor. 

KESKİN BİR BIÇAKLA ÖLDÜRÜLMÜŞ
Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede genç kadının boğazı kesilerek öldürüldüğü tespit edildi. Ceset üzerinde bazı morluklar olduğu da belirlendi. Cesedin boğazında ölüme neden olan derin kesinin, keskin bir bıçakla yapıldığı belirtildi.

1 KİLOMETRE ÇAPLI TÜM KAMERA KAYITLARI İNCELİYOR
İstanbul polisi öldürülüp çantaya konulan kadının kimliğini tespit etmek ve katilini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. Cesedin bulunduğu bölgede cesedin bırakıldığı yeri gören bir bakkal ile bir otelin de aralarında bulunduğu 1 kilometre çapında onlarca işyerinin güvenlik kamera görüntüleri alınarak incelemeye başlandı. Öte yandan cesedin bulunma saati ve öncesinde bölgede sinyal veren cep telefonlarının da tespiti için çalışma başlatıldığı öğrenildi. Bu arada cesedin bırakıldığı yere çok yakın bir mobese kamerasının ise arızalı olduğu iddia edildi.

ÇANTAYA ÖLÜM KATILIĞI BAŞLAMADAN KONMUŞ
Yetkililer yapılan incelemede genç kadının boğazı kesilerek öldürüldükten hemen sonra ölüm katılığı başlamadan bavula konulduğunu söylediler. Olayın şüphelisinin çantayı taşırken, altından kan akmaya başlaması yüzünden paniğe kapılarak yol kenarına bırakıp kaçma ihtimali değerlendiriliyor. Bu arada cesedin içine konduğu bavulun nerelerde satıldığının da araştırıldığı öğrenildi.

CESET YABANCI UYRUKLU BİR KADINA AİT OLABİLİR
Öte yandan ölen kadının kimliğini tespit etmek için çalışmalar sürüyor. Genç kadının parmak izi incelemesinde şu ana kadar herhangi bir sonuca ulaşılamadığı belirtildi. Eşkale uyan kayıp müracaatları ise titizlikle inceleniyor. Yetkililer cesedin yabancı uyruklu bir kadına ait olma ihtimalinin değerlendirildiğini belirterek olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler