Beyoğlu'nda kanlı gece

Beyoğlu'nda kanlı gece

Beyoğlu’nda bir evde kalan 2 travesti, 2 şüpheli tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu Çağla Joker takma adlı travesti hayatını kaybederken, arkadaşı da ağır yaralandı.

Olay, saat 01.30 sıralarında Beyoğlu Kamer Hatun Mahallesi Daracık Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Çağla Joker takma adlı İsmail Öztürk (25) ile Nalan takma adlı Mehmet Kaptuğ (45), henüz kimliği tespit edilemeyen 2 kişi tarafından kaldıkları evde tabancayla vuruldu. Saldırı sonucu İsmail Öztürk göğsünden, Mehmet Kaptuğ da boynundan yaralandı. Şüpheliler ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Silah sesleri üzerine apartman sakinleri durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Öztürk’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Kaptuğ ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

POLİS DELİL TOPLADI
Polis, İsmail Öztürk’ün cenazesi üzerinde ve evde inceleme yaparak delil topladı. Bu sırada acı haberi alan Çağla ve Nalan takma isimli travestilerin arkadaşları da olay yerine geldi. Yapılan incelemenin ardından Öztürk’ün cesedi otopsi yapılmak üzere, İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kayıplara karışan 2 cinayet zanlısının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

"BEN TAMPON YAPMAYA BAŞLADIM"
Öztürk ile Kaptuğ’un görgü tanığı bir arkadaşı, "Silah seslerini duyduk. Silah seslerinden sonra da biri kaçtı. Hemen arkadaşlarımızın bulunduğu daireye çıktık. Ben tampon yapmaya başladım, bir arkadaşım da diğer yaralıyla ilgilenmeye başladı. Apartmandan kaçan tek kişiydi; fakat iki kişi gelmişler. Ben birini gördüm, diğeri sonradan kaçmış" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler