Bilal Ayın tanıtım toplantısında coşku vardı

Bilal Ay'ın tanıtım toplantısında coşku vardı

Saadet Partisi İstanbul - Gaziosmanpaşa'nın Çankırılı Belediye Başkan adayı Bilal Ay'ın tanıtım programı coşkulu geçti.

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay’ın Tanıtım Programı muhteşem bir havada gerçekleşti. Hamza Yerlikaya Spor Kompleksinde gerçekleştirilen dev Aday Tanıtım Şölenine Genel Başkan Prof. Dr.  Mustafa Kamalak, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer, İlçe Başkanları, Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Kaya, STK Temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetlinin katıldığı Aday Tanıtım Şöleni yoğun bir katılımla adeta gövde gösterisine dönüştü.
 
Grup GENÇ ve Ammar Acarlıoğlu’nun ezgileriyle başlayan programdaki coşku görülmeye değerdi. Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve  İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer ile birlikte salona giren Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay izdiham nedeniyle salonda ilerlemekte zorlandı. 
 
Büyük bir ilginin olduğu programda konuşan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer: “Saadet Partisi olarak İstanbul’da birkaç ilçemizde belediye başkan adaylarımızı erken açıkladık. Bunlardan biride Gaziosmanpaşa ilçemizdi. Bugün burada şunu çok iyi görüyorum ki adayımızı erken açıklamamız başta Gaziosmanpaşa olmak üzere birçok ilçede bizi bir adım öne çıkarmıştır. Şimdi sizlerden bir şey istiyorum oda 31 Mart sabahı Gaziosmanpaşa Belediyesine Milli Görüş Sancağını dikmeniz ve Gaziosmanpaşalılara Milli Görüş Belediyeciliğinin ayrıcalığını yaşatmanız” dedi.
 
Büyük coşku ve sevgi seliyle sahneye çıkan ve konuşması sürekli tezahuratlarla kesilen Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay ise Gaziosmapaşa’ya hizmet için yola çıktıklarını ve herkesi, her kesimi kucaklayacaklarını ifade etti. Konuşmasında 3T İlkelerine de değinen Ay: “Son dönemde hem ilçemizde hemde diğer ilçelerde adayların ve aday adaylarının söylemlerine bakınca ne kadar doğru bir siyaset izlediğimizi birkez daha göruyoruz. Bizler önümüze ilke olarak koyduğumuz 3T ile ifade ettiğimiz prensiplerimizin herkesim tarafından bu şekilde kabul görmesinden çok memnunuz. 3T ilkemizi şu şekilde ifade ediyoruz:
 
1- Temiz Siyaset
2- Temiz Yönetim
3- Temiz Toplum
 
Temiz Siyaset: Kimseye hakaret etmeden, aşağılamadan, ötekileştirmeden, belden aşağı vurmadan, ortaya vizyon ve misyon koyarak, Gaziosmanpaşamız için neler yapacağımızı konuşmak  ve geleceğimizi inşa etmek olacaktır. Hangi partili olduğuna, bir önceki seçimde hangi partiye oy verdiğine, memleket ayrımı yapmadan, cemaat ayrımı yapmadan 500 bin Gaziosmanpaşalıyı bir ailenin fertleri olarak görüp, Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın deyimiyle herkesi alnından öpüp bağrımıza basacağız.
 
Temiz Yönetim: Rüşvetin, adam kayırmanın olmadığı, Gaziosmanpaşamızın tamamını bir aile olarak görüp, ailenin tüm bireylerini de yönetimin içine dahil etmektir, bizim dışımızdaki partilerin, STKların ve muhtarlarımızında görüşlerini alarak hizmet etmek demektir.
 
Makam odasına kamera sistemi kuracağız ve makam odasındaki tüm görüşmeler internet aracılığı ile izlenecektir. Makamda olmadığımız saatlerde ise nerede olduğumuz yine internet aracılığıyla halkımızla paylaşılacaktır. Cumartesi Pazar günleri dahil her sabah 6-10 arası randevusuz vatandaşlarımızı kabul edip sıkıntıları ve önerilerini dinleyeceğiz.
 
Makamda oturan değil halkın içinde olan bir başkan olarak zamanımızın da büyük bölümünü Gaziosmanpaşalılarla birlikte geçireceğiz.
 
İhalelere şeffaflık getireceğiz; İhale odasına kamera sistemi kuracağız ve vatandaşımızın internet üzerinden online takip edebilmesini sağlayacağız. İhale öncesinde belediyemizin önündeki dev ekrandan ihale tarihi ve şartları, sonrasında da ihale sonuçları, kimin, hangi fiyatı verdiği de duyurulacaktır.
 
Hemsehricilik, yandaşlık ve particilik yapılmayacak, tek ölçümüz Gaziosmanpaşa'mızın menfaati olacaktır.
 
Temiz Toplum: Cinayet ve uyuşturucu baskınları ile adı özdeşleşen bir Gaziosmanpaşa değil efsane hizmetlerle cazibe merkezi haline gelen Gaziosmanpaşa oluşturmak demektir. Ayrıca Gaziosmanpaşa’yı Gaziosmanpaşalılarla beraber yöneteceğiz. 
 
Bu ilkelerimizi önümüze yol haritası olarak koyduktan sonra tüm Gaziosmanpaşa’lıları kucaklayacağız, Gaziosmanpaşamızı hep beraber yöneteceğiz ve sloganımızda da dediğimiz gibi hep birlikte başaracağız, Gaziosmanpaşa kazanacak" dedi.
 
'BİLAL AY KARDEŞİMİZ GAZİOSMANPAŞA'YI
LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEK'
Belediye başkan adayı Bilal Ay’ın ardından sahneye çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ise: “Belediye Başkanlığı feraset, dirayet ve hidayet gerektiren bir konudur. Gaziosmanpaşamızda da sizlere elhamdülillah feraset, dirayet ve hidayet sahibi, genç ve dinamik bir kardeşimizi aday olarak çıkardık. Bilal Ay kardeşimiz Gaziosmanpaşa’yı hak ettiği yere getirecek ve Gaziosmanpaşalılar'a özlemle beklediğiniz Milli Görüş Belediyeciliğini yaşatacak vizyon, misyon ve birikime sahiptir” dedi. 
 
Miili Görüş Belediyeciliğinin ne olduğunu anlatan Kamalak: “Milli Görüş Belediyeciliği halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla, ibadet şuuruyla yapılan yönetimdir. Gaziosmanpaşa’da Milli Görüş Belediyeciliğinden uzaklaştıkça hizmetten de uzaklaşmıştır. Bunu da tüm Gaziosmanpaşalılar görmektedir. Bu sebepten dolayıdır ki 31 Mart sabahı Gaziosmanpaşa Belediyesinin Sancağına Milli Görüş Sancağını dikmek sizlerin en büyük sorumluluğudur” dedi.
 
Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın konuşmasının ardından çeşitli partilerden Saadet Partisi’ne iltihak eden yaklaşık 100 kişiye Saadet Partisi rozeti takıldı. Havai fişek gösterisiyle son bulan program Saadet Partisi açısından Gaziosmanpaşa’da dönüm noktasının habercisi niteliğindeydi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler