Bilal Erdoğan, Başkentte Çankırı yaranında

Bilal Erdoğan, Başkent'te Çankırı yaranında

Fatih Stadı'ndaki Çankırılılar Gecesi'ne katılıp sergilenen

yarana eşlik eden Bilal Erdoğan, daha sonra da Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'la birlikte Uluslararası Ramazan etkinliklerinin düzenlendiği alandaki stantları gezdi.

Vatandaşların yanı sıra bakan ve milletvekillerinin de yoğun ilgi gösterdiği Ramazan etkinliklerinin dün akşamki konuğu Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'dı. Fatih Stadına gelişinde Keçiörenliler tarafından alkışlarla karşılanan Bilal Erdoğan, yaklaşık bir saat kaldığı alanda Çankırılıların yaran etkinliklerini izledi.

Geceyi organize edenlere plaketlerini veren Bilal Erdoğan, Keçiörenlilerin yoğun ilgi gösterdiği Ramazan etkinliklerini düzenlemesinden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a da teşekkür etti.

Gelen yoğun istekleri kırmayarak Çankırı halk oyunlarına bir süre eşlik eden Bilal Erdoğan daha sonra da Uluslararası Ramazan etkinlikleri'nin gerçekleştirildiği Belediye Binası yanındaki alana gelerek burada bulunan KKTC, İran, Kırım ve Bahreyn evlerini ziyaret etti. Evlerde sergilenen eşyaları inceleyen Bilal Erdoğan'ı İran evinde bir sürpriz bekliyordu. Çok kısa bir sürede kara kalemle portre çizen İranlı ressam, üç dakika içerisinde Bilal Erdoğan'ın resmini çizerek kendisine hediye etti. Gece geç saatlere kadar etkinlik alanında kalarak Başkan Ak ve vatandaşlarla sohbet eden Bilal Erdoğan daha sonra alandan ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler