Bilboard ilanlarına MHP'den tepki!

Bilboard ilanlarına MHP'den tepki!

İl Genel Meclis üyesi ve MHP Grup Başkanvekili Tevfik Rüştü Özgür, AKP milletvekili Hüseyin Filiz'le ilgili olarak bazı STK'ların verdiği 'teşekkür' ilanlarına tepki gösterdi.

ÇANKIRI'daki 9 sivil toplum kuruluşu, Yakınkent'e yapılan OSB için gazete ve bilboardlara verdiği ilanlarla AK Parti milletvekili Hüseyin Filiz'e teşekkür etmişti. O ilanlarla ilgili olarak MHP Grup Başkanvekili Tevfik Rüştü Özgür tepki gösterdi.

İl Genel Meclisi'nin bugünkü toplantısında söz alan Özgür, bazı STK temsilcilerinin 'teşekkür' adı altında AKP'ye destet verme gafletine düştüğüne işaret ederek "Biz bu OSB'nin katkılarını asla inkar edemeyiz. Ekonomiye elbette çok olumlu katkıları olacaktır. Biz de emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Lakin bunu seçimlere 4 gün kala yapmak açıkca taraf olmak ve siyasi güdüm altına girmektir. 1 Nisan'da üretime geçen fabrikaya, 4 Haziran'da teşekkür etmenin başka bir izahı olamaz" dedi.

'SEÇİME 4 GÜN KALA YAYINLANAN İLAN ARD NİYETLİDİR'

Yayınlanan reklamların seçim öncesi yayınlandığına dikkat çeken Özgür "Bu ilanın altına MHP olarak biz de imza atardık. Çünkü biz memlekete çivi çakandan Allah razı olsun deriz. Fakat seçime 4 gün kala yayınlanan ilan kesinlikle ard niyetlidir" ifadelerini kullandı.

Özgür, yatırımın gerçekleşmesinde sadece milletvekili Filiz'in değil, İl Özel İdare'nin, Vali'nin ve diğer milletvekili İdris Şahin'in de büyük katkıları olduğuna vurgu yaptı.

Çankırı'nın en büyük STK'sı olan Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilanda imzası bulunmadığına dikkat çeken Özgür, ilanın STK'lar ve bürokratlar arasında çeşitli sorunlar yaratacağına dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler