Bina da alırım, maaşımı da veririm (!)

"Bina da alırım, maaşımı da veririm" (!)

İşadamı Muharrem Kıcıman, MHP İl yönetimini ziyaretinde yaptığı konuşmada önemli vaatlerde bulundu.

12 Haziran 2011'de yapılacak olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olacağı bilinen işadamı Muharrem Kıcıman'dan dudak uçuklatan vaatler.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, İşadamı Kıcıman, Çankırı MHP il yönetimini ziyaretinde "Partiye bina da alırım, gerekirse milletvekili maaşımı da veririm" şeklinde açıklamada bulundu.

Vaatlerle ilgili olarak kendisine ulaştığımız işadamı Muharrem Kıcıman "İl yönetimine yaptığım ziyarette yöneticiler, binanın yetersizliğinden söz ettiler. Merkez ilçe ve il teşkilatı olarak aynı bina içerisinde görev yaptıklarını, partinin kadın kollarının gerçekleştirdiği bir toplantının önemli sıkıntılar yarattığını ifade eddiler. Ben de bunun karşılığı olarak 'yan daireyi alabiliriz' dedim" dedi.

UÇAK AL DESELER ALAMAM!
Kıcıman milletvekili maaşının bağışlanması ile ilgili olarak da "Yine parti yöneticileri ilçe teşiklatlarının önemli maddi sıkıntılar içerisinde olduğunu ifade ettiklerinde 'Benim milletvekilliğinden herhangi bir beklentim yok. Seçildiğim takdirde gerekirse milletvekili maaşımı partiye bağışlayabileceğimi söyledim" dedi. Kıcıman sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben laf olsun diye bir vaatte bulunmam. Bugüne kadar da böylesi bir vaadim olmadı. Yapabileceğim bir şey varsa, gücüm yetiyorsa söylerim. Bana 'Kıcıman uçak al' deseler ben 'alırım' diyemem. Çünkü uçak alacak gücüm yok. Bugün için önemli olan MHP'nin Çankırı'da tekrar birinci parti konumuna gelmesi. Bu yolda elimizden ne geliyorsa onun gayretinde olacağız."

MUHARREM KICIMAN'DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI
İşadamı, sanayici Muharrem Kıcıman, yayımladığımız haber sonrası gelen okuyucu yorumlarında ifade bulan; kendisinin MHP üyesi olmadığı ve 2007 seçimlerinde Ilgaz'da açtığı seçim bürosunun ücretini ödemediği yönündeki iddialarla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Açıklamayı aynen sizlere sunuyoruz::

"Elimdeki Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının tarafıma verdiği belgiyi sizlere aktarıyorum:Yargıtay

Cumhuriyet Başsavcılığı, Siyasi partiler Sicil Bürosu
Sayın Muharrem Kıcıman, 18.01.2011 tarih ve 89 sayılı kayıt dilekçeniz,
Siyasi parti sicil kayıtları üzerinde yapılan incelemede, Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İli,Atkaracalar ilçe teşkilatından Haziran 2003 döneminde üye olarak bildirildiniz. Ve üyeliğiniz halen devam ettiği, başka bir siyasi partide üyelik kaydınızın bulunmadığı anlaşılmıştır.
Bilgilerinize rica olunur.

Mehmet Ali Yeniay - Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Yrd. - Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı
19.01.2011

İkincisi, Ilgaz'da 2007'de açtığımız seçim bürosunun parasını ödemediğimiz konusunda bir iddia var. Ilgaz'da açmış olduğumuz seçim bürosu sahibi Ali Gökçe'dir. Sayın Gökçe halen Ilgaz'da yaşamaktadır. Kendisine ulaşılıp iddialar hakkında bilgi alınabilir.

İddiaların doğruluğu kesin olsaydı, Ali Gökçe bey bugüne kadar böylesi bir talepte bulunabilirdi. Kamuoyunun bilgisine sunarım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler