Bingöl'de vahşi cinayet!

Bingöl'de vahşi cinayet!

Bingöl'de işlenen bir cinayet herkesin kanını dondurdu. 5 gündür kayıp olan Cevdet Kürmuğ çırılçıplak ve başı ezilmiş bir vaziyette bulundu.

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 6 günden bu yana aranan Cevdet Kürmuğ isimli vatandaş çırılçıplak ve başı ezilmiş bir vaziyette bulundu. 6 günden bu yana Jandarma tarafından aranan Cevdet Kürmuğ'u karısının ve karısının sevgilisinin öldürdüğü iddia edildi. Cevdet Kürmuğ'u öldürdükleri iddiası ile iki sevgili gözaltına alındı. 

8 Nisan günü ortadan kayboldu. Kürmuğ’un eşi Bircan Kürmuğ jandarmaya başvurarak eşinin kaybolduğunu bildirdi. Cevdet Kürmuğ’un bulunması amacıyla jandarma ve köylüler arama çalışması başlattı. 38 yaşındaki Cevdet Kürmuğ’un cesedi, Peri Suyu kıyısında çıplak ve başı ezilmiş halde bulundu. Jandarma tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Cevdet Kürmuğ’un eşi Bircan Kürmuğ ile sevgilisi olduğu belirtilen Veli Y. cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. İki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece cinayeti birlikte işledikleri iddiasıyla tutuklandı. 

EVDE KAN İZİNE RASTLANINCA
Soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Kürmuğ’un evinde yapılan aramalar sırasında kan izlerine rastladı. Bunun üzerine gözaltına alınan Cevdet Kürmuğ’un eşi Bircan Kürmuğ, karakola götürülerek sorgulandı. Kürmuğ’un verdiği ifadeler üzerine, sevgilisi olduğu ve cinayeti birlikte işledikleri iddiasıyla Veli Y. de gözaltına alındı. Jandarma sorgulamaları tamamlanan Bircan Kürmuğ ile Veli Y., güvenlik gerekçesiyle Karlıova Adliyesi’ne getirildi. Savcılıkta ifade veren şüpheliler sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bingöl Cezaevi’ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler