Bir Fikrin mi Var?ın galibi Çankırı

"Bir Fikrin mi Var?"ın galibi Çankırı

Yarışmanın final çekimleri yapıldı ve Necmettin Türkoğlu "Tuzdano Felsefesi" adlı projesi ile 200 bin liralık ödülün sahibi oldu.

TV 8'de aylardır süren "Bir Fikrin mi var" adlı yarışmanın finali Çankırılı Necmettin Türkoğlu'nun birinciliği ile sona erdi.

"Bir Fikrin mi Var" adlı yarışmanın Türkiye finalinde Çankırı tuzu "Tuzdano Felsefesi" adlı proje ile en iyi proje seçilerek 200 bin lira kazanan Necmettin Türkoğlu "Kazandığımız bu parayı Çankırı Çerkeş'te Tuzdano projesine yatırım yaparak değerlendireceğiz" dedi.
 
Türkoğlu sözlerini "Çankırmıza hayırlı olsun. Bu yarışmada bize desteklerini esirgemeyen Sayın Çankırı Valimiz Vahdettin Özcan beye, Çerkeş belediye başkanımız Şükrü Tarhan'a, Saçak belediye Başkanımız Hamza İnkaya'ya, kadim dostum bilim insanı Yavuz Pehlivanoğlu ve ekibine, sevgili dostum Mahmut Değirmenbaşı'na, sevgili dostum Rosalina'ya, bana destek veren İvedik OSB ve Tolga beye, arkadasım Hakan Kantaşı'na, Saçaklı ve Çankırılı hemşehrilerime, aile mensuplarıma, eşime ve çocuklarıma, beni destekleyen dostlarıma ve yarışma jürisine, Yeditepe Üniversitesi'ne, Pegasus'tan Ali Sabancı ile Bir Fikrin mi Var ekibi ve yönetmeni ile TV8 ailesine teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler