Bir helikopterimiz bile yok !

Bir helikopterimiz bile yok !

Çankırı'da yapılacak Dünya Kupası yarışmalarında olmazsa olmaz "helikopter" sorunu henüz aşılamadı.

Bayramören'de yapılacak olan Dünya Kupası yarışmalarında, "olmazsa olmaz" ihtiyaçlardan bir tanesi olan helikopter sorunu henüz aşılamadı.

Dün Çankırı Valiliğinde Vali Vekili Haldun Aksalman başkanlığında yapılan toplantıdan da olumlu sonuç çıkmadı.

Toplantıya başkanlık eden Vali Vekili Aksalman ile birlikte emniyet müdürü Osman Zoroğlu, kaymakamlar, ÇANHAVK Başkanı Tahsin Tekin ve Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen'in katıldığı toplantıda, organizasyon süresince yarışan pilotların yaşayabilecekleri kazalara karşı bulundurulması gereken helikopter sorunu, toplantıya damgasını vurdu.

Haber Merkezimizin elde ettiği bilgilere göre Vali vekili Haldun Aksalman'ın "Helikopteri temin etmek organizasyonu yapanların sorunudur" şeklindeki yaklaşımı "Erzincan'da daha alt düzeyde yapılan benzer organizasyonda 3 helikopter varken, Çankırı'da yapılacak olan Dünya Kupası organizasyonunda bir helikopterin dahi temin edilememesi düşündürücü" şeklinde yorumları da beraberinde getirdi.

Yaşanan durum "Çankırı böylesine garip bir yer mi?" sorusunu da gündeme taşırken, yaklaşan organizasyon öncesi "helikopter sorunu"nun nasıl çözüleceği de merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler