Bir kez daha M. Ali Ünver

Bir kez daha M. Ali Ünver

Kurşunlu, Atkaracalar, Bayramören Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin seçimleri yapıldı.

Kurşunlu, Atkaracalar, Bayramören Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin geçtiğimiz çarşamba günü yapılan mali kongresi gündeme konulan seçim maddesiyle başkanlık yarışını da beraberinde getirdi.

Mehmet Ali Ünver ile Halil Kuzu'nun yarıştığı seçimi halen başkanlık koltuğunda oturan Mehmet Ali Ünver'in listesi 88 oyla kazanan taraf oldu. Aday Halil Kuzu ise 39 oy alabildi. Seçimler sonucunda kooperatifin 4 yıl görev yapacak olan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Başkan: Mehmet Ali Ünver, Üyeler: Veysel Yüksel, Ruhi Ulusoy, Hacı Ahmet Öztürk, Mustafa Uludağ

Denetim Kurulu: Şeref Şeker, Necmettin Özenç

Üst Birlik Delegesi: Mehmet Ali Ünver, Olcay Büyükpoyraz

ÜNVER: HEDEFİMİZ 4 MİLYON TL KREDİ DAĞITMAK

Seçimler sonrasında Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Başkan Ünver "Kooperatif olarak geride bıraktığımız 2011 yılında 2 milyon tl kredi dağıtımını gerçekleştirdik. Bu yıl hedefimiz 4 milyon tl. Kooperatif olarak kamyon, tır ve otobüsler için faturanın yüzde 90'ınını karşılıyoruz. 5 yıl vade ile verdiğimiz krediler aylık ya da 3 aylık dönemlerde ödenme şartı ve yıllık yüzde 6 faiz uygulaması ile veriliyor. Kooperatifimiz ülke genelinde 970 kooperatif arasında 450. sırada yer alıyor. Verdiğimiz kredilerin toplamında takip oranımız yüzde 21 dolayında" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler