Bir öpücük hayatını kararttı

Bir öpücük hayatını kararttı

Eşinin arkadaşını mutfağa götürüp öpmeye çalışır ve...

Samsun’da 2 çocuk annesi 26 yaşındaki Elif Ç., 34 yaşındaki eşi Erdal Ç.’yi, arkadaşı 18 yaşındaki M.B.’yi öperken yakaladı. Bu olayın ardından genç kadın boşanma davası açtı. M.B. de, kendisine saldırdığı iddiasıyla Erdal Ç.’den şikayetçi oldu. Tutuksuz yargılanan sanık iki kadının kendisine iftira attığını savunarak suçsuz olduğunu ileri sürdü.

Olay İlkadım İlçesi Adalet Mahallesinde geçen yıl Eylül ayında meydana geldi. 2 çocuk babası elektrik teknisyeni Erdal Ç., evlerinde misafir olan komşularının kızı M.B ve eşi ile salonda otururken, iddiaya göre genç kızı, "sana bir şey diyeceğim" diyerek mutfağa götürdü. Mutfakta kapıyı kapatıp M.B.’yi dudaklarından öperken, içeriye eşi Elif Ç. girdi. Bu olayın ardından Elif Ç., 8 yıllık eşini terk ederek ailesinin yanına gitti ve ardından da boşanma davası açtı.

BU KEZ CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ
Daha sonraki bir gün, iddiaya göre Erdal Ç. gece vakti sokakta gördüğü M.B.’ye cinsel organını gösterdi. Bunun üzerine genç kız da polise giderek Erdal Ç.’den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, hakkında Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Duruşmaya katılan M.B. şunları anlattı:

"Elif abla komşumuz olur. Sürekli görüşürüz. Evlerinde otururken Erdal ağabey, beni mutfağa çağırıp ’sana bir şey söyleyeceğim’ dedi. Ben de gittim. Konuşurken aniden beni kendine çekip duduklarımdan öpmeye çalıştı. Ben de kendisini iteledim. Bu sırada eşi içeri girince bana ’sus’ işareti yaptı. Daha sonra Elif abla bana ne olduğunu sordu. Ben de anlattım. Daha sonra Elif abla evi terk etti. Daha sonra bir gün, sanık ayrılmalarından beni sorumlu tutarak bana cinsel organını gösterdi. Ancak, kendisini burada affediyor ve iki çocuğuna bağışlıyorum."

EŞİMLE BİRLİKTE İFTİRA ATIYORLAR
Erdal Ç. İse eşi ile komşularının kızı olan M.B.’nin kendisine iftira attığını öne sürdü. M.B.’yi taciz etmediğini savunan sanık şöyle ifade verdi:

"Ben hırsızlık suçundan 1.5 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye oldum. Eve gidince bilgisayarda eşimin uygunsuz fotoğraflarını buldum. İnternetten fotoğraflarını başka erkeklere gönderdiğini ve beni aldattığını öğrendim. Bu yüzden tartıştık. Ama sonra barıştık. M.B.’yi sadece bir şey söylemek için mutfağa çağırdım. Kendisini öpmedim. Eşimle birlikte bana iftira atıyor. Elif benden kurtulmak istiyor."

’ÜZERİNE DOĞRU EĞİLMİŞTİ’
Duruşmada tanık olarak dinlenen Elif Ç. ise, eşi ile sorunları olduğunu ancak onu aldatmadığını söyledi. Genç kadın, eşini M.B.’yi öperken görmediğini belirtip, "Ben gördüğümde kafaları birbirlerine çok yakın bir şekilde konuşuyorlardı. Hatta Erdal, M.’nin üzerine doğru eğilmişti. Daha sonra M.’ye sordum ve Erdal’ın kendisini öptüğünü söyledi. Bu olaydan sonra ben de kendisine boşanma davası açtım" dedi.

Mahkeme tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler