Birlikte yaşadığı kadını ve annesini öldürdü

Birlikte yaşadığı kadını ve annesini öldürdü

Nevşehir'de ardı ardına seri cinayetler işleyen zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, önceki gün Nar beldesindeki mezarlıkta 8 aylık hamile olduğu tespit edilen Telli Divanlıoğlu (34) ile aynı gün Divanlıoğlu'nun annesi Gülnaz Karaca'yı (66) da öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Murat T'nin (38) emniyetteki sorgusu tamamlandı.

Geniş güvenlik önlemleri altında emniyetten çıkartılan Murat T, sağlık kontrolünden sonra adliyeye götürüldü.

Cumhuriyet savcılığında yaklaşık 2 saat sorgulanan Murat T, tutuklama talebi ile Nevşehir Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi.

Murat T, yaklaşık 3 saat süren mahkemenin ardından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bu arada, Divanlıoğlu'nun annesi Karaca'yı öldürdüğü yer olan merkeze bağlı Nar beldesi yakınlarındaki bir bağ evinde polis ekipleri geniş çaplı incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında, şüphelinin cesedi taşıdığı eldivenler de bulundu.

OLAY
Nar beldesindeki mezarlık yakınında öldürülmüş olarak bulunan cesedin 8 aylık hamile Telli Divanlıoğlu'na (34) ait olduğunu belirleyen polis, gece saatlerinde Nar beldesindeki bir eve operasyon düzenlenmiş ve Murat T'yi (38) şüpheli olarak yakalanmıştı.

Murat T, emniyetteki sorgusunda, Divanlıoğlu ile beraber yaşadıklarını ve 9 adet bileziğini almak için öldürdüğünü söylemiş ve olayı bilen Divanlıoğlu'nun annesi Gülnaz Karaca'yı da (66) dün akşam saatlerine öldürdükten sonra cesedini bir bağ evinde sakladığını itiraf etmişti. Şüphelinin bildirdiği adreste Gülnaz Karaca'nın cesedi bulunmuştu. (kaynak: gazeteport.com-AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler