Bodrum Belediye Başkanı tutuklandı

Bodrum Belediye Başkanı tutuklandı

Bodrum Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda aralarında başkan Mehmet Kocadon'un da olduğu 9 kişi tutuklandı.

Bodrum Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da olduğu 9 kişi tutuklandı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile 28 Mayıs'ta Bodrum ve İzmir'deki 15 adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.
 
Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişi ile bugün 'şüpheli' sıfatıyla ifade vermek üzere Bodrum Adliyesine getirilen Başkan Mehmet Kocadon, ifadelerinin ardından tutuklanma talebi ile 3. Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi.
 
Mahkeme, Kocadon ile bir belediye meclisi üyesinin de aralarında olduğu 9 kişinin, "İhaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak, haberleşmenin gizliliğini ihlal, rüşvet ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak'' suçlarından tutuklanmasına karar verdi.
 
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile savcılık tarafından Haziran 2011'de başlatılan bir soruşturma kapsamında İzmir ve Bodrum'da eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.
 
Operasyonda aralarında biri Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi, 2'si belediye çalışanı olmak üzere 6 kişi Bodrum'da, 2 kişi de İzmir'de gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler