Bodrumda silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı

Bodrum'da silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı

Öğle saatlerinde meydana gelen olay, Kıbrıs Şehitler Caddesi Gümbet Kavşağında meydana geldi.

Muğla’nın Bodrum İlçesinde, araç kiralama şirketlerinde çalışan ve aralarında para anlaşmazlığı bulunan iki grup arasında çıkan çatışmada, 2 kişi öldü 4 kişi yaralandı. Çatışan tarafların 4 tabanca kullandığı çatışma sırasında çevresindeki tatilciler ile turistler paniğe kapılırken olay yerinde 30 boş kovan bulundu.
 
Olay, Bodrum İlçesi’ndeki Kıbrıs Şehitler Caddesi Gümbet Kavşağında bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Bir otomobil kiralama firmasında çalışan Tahsin, Yaşar, ve Ahmet Kaya otomobille giderken arkadan gelen ve içinde Bekir, Naci,, Yakup ve Hasan Turan’ın bulunduğu otomobildekilerin kendilerini takip ettiğini düşünüp araçlarını durdurdu. Aralarında alacak anlaşmazlığı konusunda husumet bulunduğu belirtilen iki grup arasında tartışma çıktı. Farklı oto kiralama firmalarında çalışan iki grup arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya döndü.
 
TURİSTLER DEHŞETİ YAŞADI
Çok sayıda turistin gözü önünde tabancalarını çeken taraflar, birbirlerine kurşun yağdırdı. Çatışmayı görenler polis ekiplerine haber verdi. Çatışmada Tahsin ve Yaşar Kaya ile diğer gruptan Bekir, Naci, Yakup ve Hasan Turan yaralandı. Yaralılardan Hasan Turan, Universal Hospital Bodrum Hastanesi’ne, diğer 5 kişi ise, Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olaya karışan ve yara almayan Ahmet Kaya ise gözaltına alındı.
Polis olay yerinde 30’a yakın boş kovan buldu. Çatışmada kullanılan tabancaların da ruhsatsız olduğu tespit edildi. Polisin olayla ilgili aralarında görgü tanıklarının da bulunduğu sekiz kişinin ifadesine başvurduğu bildirildi.
 
bodrum-silahlicatisma-2olu4yarali-sozcu-resim-09.jpg
 
2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Silahlı çatışmada yaralanan altı kişiden, Üniversal Hospital Bodrum Hastanesinde tedavi gören Hasan Turan ile Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Yakup Turan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
İki grubun yakınları arasında tırmanan gerginliğin neden olabileceği yeni olayları önlemek için Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden takviye polis istendi.
 
Bodrum Devlet Hastanesi’nde çok sayıda polis güvenlik önlemi aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler