Boğaziçi Köprüsü 1 saat kapatılacak!

Boğaziçi Köprüsü 1 saat kapatılacak!

Önceki karar gece yarısı değişti ve...

Golf Federasyonu yetkilileri, Boğaziçi Köprüsü bu nedenle bugün saat 14:00 - 14:28 arası trafiğe kapatılacağını bildirdi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise geceyarısı attığı Tweet’le trafiğin Asya’dan Avrupa’ya 14.00-15.00 arası tek yön kapatılacağını, metrobüsün de çalışacağını yazdı.
 
European Tour’un ayağı olan Türkiye Golf Federasyonu tarafından Antalya’da yapılacak golf turnuvasının startı İstanbul’da verilecek.  Açılış gösterisi olarak ünlü golfçü Tiger Woods, bugün Asya’dan Avrupa’ya vuruş yapacak. Woods’un 14.00-14.28 saatleri arasında Boğaziçi Köprüsü’nde yapacağı gösteri için köprü tek yönlü kapatılacak.
 
VALİ MUTLU'DAN "TRAFİĞE KAPALI YOL" TWEETİ   
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise geceyarısı attığı Tweet’e trafiğin Asya’dan Avrupa’ya 14.00-15.00 arası kapatılacağını, metrobüsün de çalışacağını yazdı. 
Vali Mutlu attığı tweette, "Bugün Boğaziçi Köprüsü'nde yapılacak gösteri nedeniyle Asya'dan Avrupa'ya geçiş saat 14-15.00 arasında azami 1saat tek yönlü kapatılacaktır" dedi. Mutlu ayrıca metrobüüs seferlerinde kısıtlama olmadığını belirterek, "Uluslararası etkinlik nedeniyle azami 1 saatlik kapamada Asya'ya geçişte ve iki yönde metrobüs seferlerinde hiçbir kısıtlama olmayacaktır" dedi.  
 
HANGİ YOLLAR KAPALI 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, "Asya’dan Avrupa’ya Golf Vuruşu" etkinliği nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar ile ilgili değişiklik yaptı. Emniyetten yapılan açıklamaya göre, yeni yapılan düzenlemeyle Boğaziçi Köprüsünü takiben Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiş istikametinde herhangi bir yol güzergahı trafiğe kapatılmayacaktır.
 
AVRUPA’DAN ANADOLU’YA GEÇİŞLERDE
-Zincirlikuyu D-100 kuzey katılım, 
-Metrobüs durakları(Beşiktaş istikameti),
-Barbaros Bulvarından Sait Çiftçi köprü katılım (E-5 güney katılım) güney Beşiktaş- Levent ayrımı,
- FSM turnikelerden gelip 1.Çevre yolu ayrımı güneyden gelip kuzeye katılım araç trafiğine kapatılacak olup,1.Köprüyü kullanacak tüm sürücüler alternatif olarak bahse konu kapatma noktalarından 2.Köprü istikametine yönlendirilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler