Bolu Dağı ulaşıma kapandı

Bolu Dağı ulaşıma kapandı

Kötü hava şartları yurdu olumsuz etkiliyor...

Bolu Dağı'nda yoğun kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. TEM otoyolunda Bolu Dağı Tüneli'nin ve D- 100 karayolu Bolu Dağı geçişi Ankara yönü araç kayması sonucu saat 11.50'de ulaşıma kapandı.

Bolu'da yoğun kar yağışı etkili oldu. Dün gece başlayan kar yağışı bu sabaha kadar aralıklarla devam etti. Bolu Dağı'nda geçen haftadan bu yana yağan kar yağışı sonucu yeşil alanlarda kar kalınlığı 1 metreye ulaştı. TEM ve D-100 Karayolu geçişlerinin ulaşıma açık tutulması için Karayolları ve trafik ekipleri çalışmalarına aralıksız devam etti. D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde Ankara yönüne giden TIR'ların rampaları çıkarken kayması üzerine Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'nde durdurularak, geçişlerine izin verilmiyor.

BOLU DAĞI TÜNELİ DE KAPANDI
TEM otoyolunda Bolu Dağı Tüneli'nin ve D- 100 karayolu Bolu Dağı geçişi Ankara yönü araç kayması sonucu saat 11.50'de ulaşıma kapandı. Yoğun kar yağışı ulaşımı olumsuz etkilerken, yolun ulaşıma açılması için Karayolları ekipleri çalışma başlattı.

15 DAKİKA SONRA AÇILDI
TEM otoyolu Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara yönü, kayan TIR’ın, çevresine Karayolları ekipleri tarafından tuz dökülerek hareket ettirilmesiyle, yaklaşık 15 dakika sonra ulaşıma açıldı. D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Ankara istikameti de ulaşıma açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler