Boluda skandal!

Bolu'da skandal!

15 yaşındaki baldızına tecavüz edip, çıplak fotoğraflarını yayınlayan 29 yaşındaki bir kişi tutuklandı

 

Bolu'nun Gerede İlçesinde, 15 yaşındaki baldızı Z.B.'yi tecavüz eden, küçük kızın karşı gelmesi üzerine çıplak fotoğraflarını bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlayan 29 yaşındaki F.T. tutuklanarak cezaevine konuldu. Küçük kız ise koruma altına alındı.
 
Gerede'de yaşayan Z.B.'nin sosyal paylaşım sitesindeki kendisine ait sayfasında çıplak fotoğraflarını görenler polise şikayette bulundu. Gerede Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Z.B.'nin ifadesi doğrultusunda eniştesi F.T. gözaltına alındı. 1 yıldır baldızına tecavüz eden F.T.'nin, küçük kızın ilişkiye girmek istememesi üzerine çıplak fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesinde yayınlamakla tehdit ettiği ortaya çıktı. F.T.'nin küçük kızın sosyal paylaşım sitesindeki sayfasının şifrelerini ele geçirerek fotoğrafları yayınladığı öğrenilirken, savcılığın olaya el koymasının ardından fotoğraflar kaldırılarak, sayfa paylaşıma kapatıldı.
 
Önceki gün mahkemeye çıkarılan F.T. tutuklanarak cezaevine konulurken, küçük kız ise koruma altına alındı.
 
Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, "Maalesef böyle bir olayla karşılaştık. Küçük yaştaki bir kıza eniştesi yaklaşık bir yıldır tecavüz ediyormuş. Küçük kız olayı kavramaya başlayınca buna karşı çıkmış. Eniştesi de tehdit edip çıplak fotoğraflarını küçük kızın sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına yüklemiş. Bu olay ortaya çıkınca polis ve savcılık duruma el koydu. Enişte tutuklanırken, küçük kız ise koruma altına alındı" dedi. (kaynak: haberturk.com-dha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler