Bölükbaşı: Birlik ve beraberliğe ihtiyaç var

Bölükbaşı: Birlik ve beraberliğe ihtiyaç var

TÜRKAV Çankırı Şube Başkanı İsa Bölükbaşı, "Unutmayınız ki Türk milleti bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duymaktadır" dedi.

TÜRKAV Çankırı Şube Başkanı İsa Bölükbaşı yaptığı yazılı açıklamada "Çoğunlukla yabancı çevrelerin planı ve etkisi ile İdarecilerimizin ve Milletimizin dikkatleri ana davalarımızdan çok başka taraflara, kalkınmamızla hiç  ilgisi olmayan önemsiz çekişmelere sürüklenmiştir." dedi.

TÜRKAV Çankırı Şube Başkanı Bölükbaşı, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Son günlerde Üniversitelerimizde ortaya çıkan olaylar, iki dilli federatif yapı, özerklik yapı gibi buna benzer uydurma kışkırtmalarla milletimizin değerli zamanları boşa harcanmış, memleketimiz insanı 80 öncesi olduğu gibi yine birbirleri ile karşı karşıya getirilmeye çalışılmaktadır. Bunun ağır sorumluluğu devletin ve milletin başında bulunan yöneticilerdedir.

HER ZAMANKİNDEN FAZLA BİRLİK VE
BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VARDIR

Unutmayınız ki Türk milleti bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duymaktadır. Birbirimizin kusurlarını aramak yerine, noksanlarımızı gidermeye, birbirimize sevgi ve saygıyla bağlanmaya çalışmalıyız. Müşterek tarih ve kaderimizle beraber ülkümüz de bugün bize bunu emretmektedir. Asla şüphe etmemeliyiz ki her karış toprağı Şehit kanı ile yoğrulmuş olan bu güzel ve büyük vatanın, bütünlüğüne yönelen her türlü sömürücü, bölücü, kin ve intikam tohumları mutlaka kuruyacak veya Türk milliyetçileri tarafından kurutulacaktır.

Büyük dava adamları, o davanın şartlarını ve gereklerini kendi kişiliklerinde yaşamazlarsa o davayı bir adım ileri götüremezler. Önemle hatırlatmak isterim ki, Türk milleti omuzlarında yalnız kendi kaderini değil, insanlığın da kaderini taşımaktadır. Çünkü Türk milleti insanlığa iyiliği emretmek, kötülükten vazgeçirmek için yaratılmıştır. Buna en büyük şahit tarihtir. Ne yazık ki insanlığa ışık tutan büyük Türk milleti başka milletleri taklit ve kopya etmekten milli varlığında büyük yaraların açılmasına sebep olmuştur.

Bu vesileyle Çankırılı hemşerilerimiz başta olmak üzere, Türk - İslam âleminin yeni yılını kutlar, 2011 yılının tüm insanlığa hayırlar getirmesini cenabı Allah'tan niyaz ederken; En geniş anlamda Türk Milletine çağrımız şudur: Ey  büyük Türk milleti, kendine dön." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler