Borssia Dortmund: 0 - Bayern Münih: 1

Borssia Dortmund: 0 - Bayern Münih: 1

Bundesliga'da haftanın maçında lider Bayern Münih, ezeli rakibi Borussia Dortmund'un konuğu oldu. Beklenin aksine pozisyonun az olduğu maçta gülen taraf 1-0'lık skorla Bayern Munih oldu.

Signal Iduna Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı tempo ve pozisyon açısından oldukça düşük bir seviyede oynandı. Karşılaşmanın 36. dakikasında Bayern Munih'in Polonya'lı forveti Lewandowski takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Tam bir orta saha mücadelesi içinde oynanan ikinci yarıda takımlar pozisyon bulmakta zorlansa da buldukları pozisyonları her iki takımda gole çevirmeyi başaramayınca Bayern Munih, ilk yarıda bulduğu golle maçı 1-0 kazandı ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmış oldu.

27. haftası oynanan Bundesliga'da Bayern Munih, ezeli rakibi Dortmund karşısında aldığı bu galibiyetle puanını 67'ye yükseltti ve en yakın takipçisi Wolfsburg ile 10 puan'lık farkı korudu. Borussia Dortmund ise 33 puanla 10. sırada yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler