Boşanan eşten vahşet!

Boşanan eşten vahşet!

Cinayetin sebebi gün yüzüne çıktı...

TEM Otoyolu’nda bıçaklanarak öldürüldükten sonra yol kenarına atılan 25 yaşındaki Gülşah Sarcan cinayeti aydınlandı. Gülşah Sarcan’ı iki sene önce boşandığı eşi Sinan S.’nin (29) öldürdüğü tespit edildi. Olaydan sonra hastanede tedavi gören oğlunu alıp ailesine bıraktıktan sonra polise teslim olduğu belirtilen Sinan S.’nin polisteki ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne saat 03.30 sıralarında gelen Sinan S., polislere bir cinayet işlediğini ve teslim olmak istediğini söyledi. Cinayet Büro Amirliği’ne çıkarılan Sinan S., eski eşini bıçaklayarak öldürdüğünü ve yol kenarına attığını söyledi. Bu ifade üzerine harekete geçen polis Sinan S.’nin eşini attığını söylediği yere gittiğinde Gülşah Sarcan’ın cesedi ile karşılaştı. Genç kadının boğazına ve göğsüne aldığı 8 bıçak yarası ile öldürüldüğü ortaya çıktı.
 
Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan Sinan S.’nin 2 yıl önce "şiddetli geçimsizlik" nedeniyle boşandığı eşi Gülşah Sarcan’ın kendisini telefonla aradığını ve 5 yaşındaki çocuklarının hasta olduğunu hastaneye götürmesi için yardım istediğini söyledi. Taksicilik yapan Sinan S.’nin bu telefon üzerine eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı evine gittiğini ve çocuğunu da alarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittiklerini anlattı. Çocuğunun bir süre hastanede kontrol altında tutulması gerektiğini öğrendiklerini anlatan Sinan S. "Çocuğumuz kontrolde kalacağı süre içinde uyudu. Biz de bir şeyler yemek için dışarı çıktık" dedi. Yemek sırasında eşine barışma teklif ettiğini anlatan Sinan S.’nin olumsuz yanıt aldığında eşiyle tartışmaya başladıklarını, tartışma sırasında sinirlerine hakim olamadığını, eski eşini bıçakladıktan sonra otomobilden dışarı attığını söylediği öğrenildi.
 
CİNAYETTEN SONRA HASTANEDEKİ OĞLUNU ALMAYA GİTMİŞ
 
Cinayet zanlısı Sinan S., olaydan sonra oğlunu bıraktığı hastaneye geri döndüğünü ve onu alarak babasının evine gittiğini belirterek, "Burada aileme yaptıklarımı anlattım. Babam polise gitmemiz gerektiğini söyledi" dedi. Sinan S.’nin babasıyla birlikte geldiği Asayiş Şube Müdürlüğü’ne teslim olduğu öğrenildi.
 
Poliste işlemleri sürdürülen Sinan S.’nin akşam saatlerinde adliyeye çıkarılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler