Boşanan koca dehşet saçtı: 5 ölü!

Boşanan koca dehşet saçtı: 5 ölü!

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde 26 yaşındaki Hakan Narlı, 15 gün önce boşandığı eşi ile birlikte 5 kişiyi öldürdü.

Karaman’da 26 yaşındaki Hakan Narlı, iddiaya göre 15 gün önce boşandığı eşiyle barışmak ve yeniden birlikte olmak için gittiği kayınpederinin evinde eşini, kayınvalidesini, 12 ve 13 yaşındaki 2 baldızı ile eşinin erkek kuzenini av tüfeğiyle öldürdü. Narlı, bir yaşındaki oğlunu alıp, polis merkezine gidip teslim oldu.

Olay, saat 19.00 sıralarında Keşillik Mahallesi’nde meydana geldi. İşsiz Hakan Narlı, kaçırarak evlendiği 3 yıllık eşi 20 yaşındaki Şerife Şahin ile iddiaya göre şiddetli geçimsizlik sonucu 15 gün önce boşandı. Şerife Şahin de 1 yaşındaki oğlunu alıp babası Murat Şahin’in evine yerleşti. Hakan Narlı, iddiaya göre boşandığı eşiyle barışmak ve yeniden birlikteliği konuşmak için otomobille kayınpederinin evine gitti. İddiaya göre bir süre evin yakınında bekleyen Narlı, pazardan dönen 43 yaşındaki kayınvalidesi Ayşe Şahin ile eşinin dayısının oğlu 24 yaşındaki Hüseyin Akkulak’ın geldiğini görünce, konuşmak için yanlarına gitti. Evin bahçesinde konuşurken olumsuz yanıt alan ve tartışmaya başlayan Narlı, av tüfeğiyle kayınvalidesi ve eşinin kuzeni Akkulat’ın üzerine ateş açtı. Ayşe Şahin ve Hüseyin Akkulak, kanlar içinde yere yığıldı. Narlı da, eve girip eşi Şerife Şahin, baldızları 12 yaşındaki Şeyda, 13 yaşındaki Şeyma Şahin’in üzerine ateş açtı. Ardından 1 yaşındaki oğlunu alıp kaçan Narlı, polis merkezine gidip teslim oldu.

Silah sesini duyan komşuları da polise ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde 2′si çocuk 5 kişinin öldüğünü belirledi. Olay sırasında kayınpederi Murat Şahin’in evde olmadığı belirtildi. 5 kişinin cesedi, otopsi için Ermenek Devlet Hastanesi morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

karaman-ermenek-hakan-narli-resim-06.jpg

Kayınpederinin evinde eşini, kayınvalidesini, 12 ve 13 yaşındaki 2 baldızı ile eşinin erkek kuzenini av tüfeğiyle öldüren Hakan Narlı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler