Brezilya da modaya uydu! İsviçre duvarını aşamadılar!

Brezilya da modaya uydu! İsviçre duvarını aşamadılar!

Dünya Kupası'nda takılan favoriler arasına Brezilya da katıldı. Sambacılar, İsviçre karşısında üstünlüğünü koruyamadı ve 1-1'lik beraberlikle 1 puana razı oldu.

Karşılaşmaya iyi başlayan Brezilya oldu. Üst üste ataklarla İsviçre'nin çıkmasına izin vermeyen sambacılar, nefis bir golle öne geçti. 26. dakikada Coutinho, artık klasikleri arasına giren muhteşem bir vuruşla takımını öne geçirdi. Gole kadar çok hzılı oynayıp pozisyonla bulan Brezilya golün ardından adeta frene bastı. Kalan bölümde pozisyon bulamayan Brezilya karşışında dengeyi sağlayan İsviçre 2. yarının başında beraberliği yakaladı. Kornerde iyi yükselen Zuber bomboş durumda kafayı vurdu ve skoru dengeledi. Golde Zuberin Miranda'yı ittiği yönündeki itirazlar sonucu değiştirmedi ve maça denge geldi. 

Brezilya galibiyet golü için bastırsa da Neymar'ın da formsuzluğu nedeniyle pozisyon bulmakta zorlandı. İsviçre ise Shaqiri'nin geliştirdiği hızlı hücumlarla gol aradı, onlar da son pasları bir türlü veremedi. 

Mücadele de 1-1 sona erdi. İlk maçlarda takılan favoriler arasına adını yazdıran Brezilya, ilk maçlar sonunda 1 puanda. Güçlü rakibinden 1 puan alan İsviçre ise karlı takım oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler