'Bu Geziciler var ya... Geziciler...'

'Bu Geziciler var ya... Geziciler...'

Erdoğan yine sert yaptı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Birlik Vakfı, Milli Türk Talebe Birliği, Genç Birlik tarafından Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Fetih Ruhu, Fatih ve Gençlik Kompozisyon Yarışması’ ödül törenine katıldı. Başbakan Erdoğan’ın buradaki konuşmasında Gezi Parkı eylemcilerini hedef aldı ve şunları söyledi:

MÜSVEDDELER
“Bugünlerde aynı tuzağı yeniden canlandırmak istiyorlar. Artist görünümünde, sanatçı görünümünde bir takım müsveddeler yeni yıkımlar, yeni acılar yeni ölümler yaşansın diye isyan çağrıları yapıyorlar. Ama bu gençlik bu çağrılara asla kulak asmayacaktır. Düşüncenin yetersiz kaldığı fikirlerin konuşulamadığı yerde silahlar taşlar sopalar konuşur. İşte bu geziciler var ya geziciler onlar fikri olmayanlardır. Onlar düşüncesi olmayanlardır. Onlar dikili bir ağacı olmayanlardır. Siz öyle bir gençlik olmayacaksınız, kalemle, bilgisayarlarınızla konuşacaksınız.
Büyük Türkiye’yi durdurmak için, ekonomisine zarar vermek için gençleri kullandılar. Türkiye’nin yurtdışındaki imajını sarsmak için sokaklarda gençleri kullandılar. Çözüm sürecini sabote etmek birliğimizi huzurumuzu kardeşliğimizi tehdit etmek için gençlerimizi kullandılar.

ZULÜM 1453’TE BAŞLADI
Kadıköy’ün duvarlarında ne yazıyordu biliyor musunuz: ‘Zulüm 1453’te başladı.’ Bunu yazan köksüz ve hain bir zihniyetin karanlık hedefleri için kullanılan gençlerdi. Gençlerin üzerinden Türkiye’ye tuzak kurmak istediler. Mısır’daki gençleri de tahrik ettiler. Ülkeyi ne hale getirmek istediklerini görüyorsunuz. Esma’mızı böyle şehit ettiler. İşte Ukrayna’daki gençleri istismar ederek onları da sokağa döktüler. Türkiye’mizde bunu başaramadılar. Başaramayacaklar.

OSMANLI’DAKİ ÖZGÜRLÜK YOK
Bu gençlik, bayrağının tekrar yakılmasına asla izin vermeyecek. Bu gençlik büyük Türkiye’ye yönelik bu alçakça saldırılara inanıyorum ki boyun eğmeyecek. Ama bu ülkenin gençliği onlar gibi sokağa çıkmayacak. Onlar şiddet dese de, siz fikirlerinizle cevap vereceksiniz. Farklı olandan asla korkmayın. Unutmayın inancına güvenen inanç hürriyetinden korkmaz. Düşüncesine güvenen düşünce hürriyetinden korkmaz. Osmanlının tanımış olduğu özgürlüğe hasretiz. O özgürlük yok. 
Sahte peygamberlere, sahte şeyhlere, sahte hocalara, asla inanmayın prim vermeyin. ‘Pensilvanya’daki zat dedi ise doğrudur’ diyen mantık bir Müslümanın mantığı değildir.

TWITTER'IN ESİRİ OLMAYIN
Sizlerden bir ricam daha var. Twitter’in Facebook’un, Youtube’nin esiri olmayın. İnternetin getirdiği görsel çılgınlıklara, sanal ilişkilere teslim olmayın. Gençlik üzerinde kirli hedefleri olanlar, klavye başında insanların hayatlarına kast edebiliyor. 

ERDOĞAN’LI ALTIN HATIRA
Başbakan Erdoğan’a hediye vermek için sahneye gelen eski Kültür Bakanı Birlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Kahraman, “Darphane’de bir tarafında Fatih’in tuğrası bir tarafında da Başbakanımızın resmi olan 22 ayar bir sikke bastırdık. Onu devlet başkanımıza takdim ediyorum. Dilim sürçmüş değil Sayın Başbakanım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler