Bu hafta vizyona girenler- 3 Mayıs - İZLE

Bu hafta vizyona girenler- 3 Mayıs - İZLE

Beklenen film Iron Man 3 vizyonda...

IRON MAN 3

Uzun süredir merakla beklenen Iron Man 3'te Robert Downey Jr.'a bu kez Gwyneth Paltrow eşlik ediyor. Filmin diğer rollerinde ise Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau ve Ben Kingsley yer alıyor. Tony Stark bu bölümde öncekilerden daha farklı bir düşmanla karşı karşıya geliyor. Gwyneth Paltrow'un canlandırdığı karakter ise Iron Man'in hayattaki en büyük zaafı olan Pepper Potts. Filmin yönetmenliğini Shane Black üstleniyor.
 
 
ESKİ DOSTLAR (Stand Up Guys)
 
20552916.jpg
 
Al Pacino, Christopher Walken, Alan Arkin gibi oyuncuları buluşturan Eski Dostlar (Stand Up Guys)'ın senaristliğini üstlenen isim Noah Haidle. Komedi polisiye türündeki filmin yönetmenliğini ise Fisher Stevens üstleniyor. Uzun yıllar sonra hapisten çıkan Val, ekibin diğer üyeleri Doc ve Hirsch ile buluşur. Ekip son kez belaya bulaşacaklardır. Filmin soundtrack albümünde rock şarkıcısı Jon Bon Jovi de iki şarkı ile yer alıyor."Not Running Anymore" adlı şarkı Altın Küre ödüllerinde 'En İyi Özgün Şarkı' kategorisinde aday gösterilmişti.
 
MUHALİF BAŞKAN
 
3_215.jpg
 
Yönetmenliğini Yüksel Torun'un yaptığı Muhalif Başkan'ın başrolünde uzun süredir sinemaya ara vermiş olan Ferhan Şensoy yer alıyor. Filmde ayrıca Yusuf Atala, Dost Elver, Ali Yaylı, Serkan Kuru, Meltem Parlak, Türkan Kılıç ve Ferdi Atuner rol alıyor. Göç nedeniyle nüfüsunun çoğunu kaybetmiş bir beldenin belediye başkanı olan Zafer ile eski rakibi Cengiz'in arasındaki mücadeleyi anlatan komedi, yönetmenin ilk uzun metrajlı çalışması.
 
 
BİR HİKAYEM VAR
 
20552915.jpg
 
Başrollerde genç oyuncular Kadir Doğulu ve Müge Boz'un yer aldığı Bir Hikayem Var'ın senaristliğini, yönetmenliğini ve yapımcılığını Talip Karamahmutoğlu üstleniyor. Film tek isteği kendi filmini çekmek olan Mert'in bu amacını gerçekleştirmek için çabaladıkça komediye dönen hayatını anltıyor. Filmde ayrıca Bülent Çolak, Didem Soydan, Turan Özdemir, Teoman Kumbaracıbaşı, Haldun Boysan, Emre Sungur, Mustafa Uzunyılmaz gibi isimler de yer alıyor. Müzikleri Cahit Berkay'a ait olan Bir Hikayem Var'da, Halil Sezai de yeni bir parçasını ilk kez seslendirdi.
 
BİR GEVREK, BİR BOYOZ, İKİ DE KUMRU 
 
20552914.jpg
 
Senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Dikiciler'in yaptığı Bir Gevrek, Bir Boyoz, İki de Kumru, yıllar sonra memleketi İzmir'e bir arkadaşının cenazesine katılmak için dönen Tan ile eşinin küllerini İzmir'e götüren Selanikli Alexi Hristo'nun keşisen hayatlarını anlatıyor. Filmin başrollerinde Ogün Kaptanoğlu, Selçuk Uluergüven, Selen Seyven, Somer Karvan, Melih Ekener ve Ali Yaylı yer alıyor. Filmin vizyon tarihi Boyoz Festivali'nin yapıldığı mayıs ayına özellikle ertelendi.
 
PAS VE KEMİK (Rust And Bone)
 
20552909.jpg
 
56. BFI Londra Film Festivali'nde En İyi Film Ödülü'nü alan Pas ve Kemik (De rouille et d'os)'in yönetmenliğini Jacques Audiard üstleniyor. Aşk, kaybediş ve arayış üçgeninde geçen filmin başrollerinde Oscar'lı oyuncu Marion Cotillard'a Matthias Schoenaerts eşlik ediyor. Katil balina eğitmeni olan Stephanie akvaryumdaki bir kaza sonucu kötürüm kalır ve hayatı, tek başına çocuğu büyütmeye çalışan ve boksörlük yapan Ali ile kesişir. Filmde canlandırdığı Stéphanie rolü için Marion Cotillard, özel yüzme dersleri alıp, Marineland'de balinalarla nasıl iletişime geçeceğine dair bir hafta çalışmış.
 
ZORAKİ İKİLİ (De l'autre côté du périph)
 
20552912.jpg
 
Yönetmenliğini David Charhon'un üstlendiği Fransız yapımı Zoraki İkili (De l'autre côté du périph) aksiyon dolu bir suç komedisi. Filmin başrollerinde geçtiğimiz sene izlediğimiz Can Dostum filminin başarılı başrol oyuncusu Omar Sy ve Laurent Lafitte yer alıyor. Zoraki İkili varoş mahallelerinde bir olayı araştırırken mecburen beraber çalışmak zorunda kalan sivil polis Osman ile suç departmanının şefliğine oynayan François'nın komedi dolu maceralarını anlatıyor.
 
 
NEREDESİN SÜPERMAN? (Bekas)
 
20552911.jpg
 
Cannes Film Festivali'nde yoğun bir ilgi gören, İsveç-Finlandiya-Irak ortamı yapımı Neredesin Süperman? (Bekas) 1990'da Saddam zulmünden kaçıp İsveç'e sığınan Kürt bir ailenin çocuğu olan Karzan Kader'in yönetmenliğinde çekildi. Sinemada izledikleri Superman filminden oldukça etkilenen Dana ve Zana isimli iki çocuğun hikayesini anlatan filmin çekimleri Süleymaniye'de gerçekleştirildi. Filmin başrolündeki iki kardeşi canladıran çocuk oyuncular ise; Sarwal Fazil ve Zamand Taha.
 
MAX'IN MACERALARI DINOTERRA
 
20552913.jpg
 
Max'ın Maceraları Dinoterra (Max Dinoterra )'nın Türkçe dublajını Yekta Kopan, Hülya Avşar ve Kenan Doğulu gerçekleştirdi. Tayland yapımı animasyonda Aslan Max ve arkadaşları üç güçlü Dinozor Kristalini Gölgelerin Efendisi'nden kurtarmaya çalışıyor. Film 3D olarak vizyonda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler