Bu iddia çok tartışılır!

Bu iddia çok tartışılır!

Serdar Turgut, bugünkü köşe yazısında Fethullah Gülen'in halife yapılacağını iddia ediyor.

Serdar Turgut'un bugünkü yazısıyla gündeme getirdiği İddiaya göre Amerika'nın asıl BOP planı bu...

Atatürk'ün Halifeliği kaldırmadığını savunan Serdar Turgut'a göre, "ilerde kullanılmak üzere halifeliği rafa kaldırdı"... Ancak şimdi "halifeliği kullanma zamanı" geldi...

2023 YILINDA
Habertürk yazarının İddiasına göre Atatürk'ün 400 sayfalık vasiyetnamesinde de bu var. AK Parti iktidarına da bu vasiyeti yerine getirmek nasip olacak.

Bir de çok iddialı tahminde bulunuyor. Diyor ki:

"Bu bir büyük plan ve asıl büyük Ortadoğu planı da bundan ibaret. Amerika'nın da planı bu yönde ve bugün Müslüman ülkelerde çıkan olayların temelinde, bu süreci hızlandırmak için uğraşan ABD'nin olduğu ortaya çıkarsa hiç şaşırmayın.

Benim tahminim, bu ülke 2023 yılına denk gelecek şekilde halifeliği tekrar aktif hale getirir."

İLK HALİFE GÜLEN
ECEVİT BUNU ANLADI...

Ak Parti'nin halifeliği canlandırma misyonunu önünde bulduğunu iddia eden Serdar Turgut, bir iddia daha ortaya atıyor. Dediğine göre Fethullah Gülen ilk halife olarak sahneye çıkacak.

İşte, Serdar Turgut'un senaryosu:

"AKP ile Fethullah Gülen arasındaki ilişkilerin tarihine ve Gülen ile ABD arasındaki ilişkilere baktığımızda; Fethullah Gülen'in çeşitli düşüncelerini okuduğumuzda veya dinlediğimizde, ileride yeniden aktive edilecek bir halifenin o olması ihtimalinin büyük olduğu görülüyor. Gülen'in Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili söylemleri de bu olasılığa işaret ediyor. Bu gerçeği zamanında Bülent Ecevit de görmüştü ve Gülen ile ilişkileri o nedenle çok iyiydi. Cemaatin her ülkede açılan okulları da, o ülkelerdeki halifeliği kabul sürecini kolaylaştırmaya yönelik adımların zorunlu bir temeli sayılabilir. "

Yazının tamamını okumak isteyenler için TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler