Bu iddialar karşısında müdür Karatatar yerinde kalır mı?

Bu iddialar karşısında müdür Karatatar yerinde kalır mı?

Geçtiğimiz günlerde Vedat Beki'nin gündeme getirdiği "Çankırı çapsız Çankırılı bürokratlardan temizlenmeli" başlıklı yazısına gelen yorumlar hayli düşündürücü.

Sözcü18 sayfalarında Vedat Beki'nin köşesinden kaleme aldığı "Çankırı çapsız Çankırılı bürokratlardan temizlenmeli" başlıklı yazısına gelen okuyucu yorumları, Kültür ve Turizm İl Müdürü M. Kemal Karatatar'la ilgili vahim iddiaları gündeme taşıdı.

Sözcü18 Haber Merkezi olarak Vedat Beki'nin yazısına gelen okuyucu yorumlarını "yorumsuz" olarak bu sayfalardan yayımlıyor ve ortaya atılan iddialarla ilgili Kültür ve Turizm İl Müdürü ile ilgili nasıl bir soruşturma açılıp açılmayacağını doğrusu merak ediyoruz.
 
İŞTE O YORUMLAR
Suçlu!!! - Vicdana ve insafa geldi
26 Mart 2011 Pazartesi Saat: 14.41
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Kemal Karatatar demek ki insafa geldi diyeceksiniz ki niye? Valilikte yapılan toplantıda ilde bulunan kamu araçlarına LPG önerisinde bulunmuş Yazar da demiş ki kel alaka olur mu sayın yazar sayın il müdürü sonuna kadar haklı. Kendisi gibi daire amirlerinin olduğunu düşünüyor kendileri müdürlüğün hizmet araçlarını makam aracı gibi kullanıyor ve bu yetmiyor özel şahsi işlerinde kullanmaktan geri kalmıyor Bunlar neler mi diyecek olursanız evine bu arabalarla gelip gitme pikniğe ailecek bu arabayla gezmeye gitme gibi ha elimizde görüntü var mı yok Allah (CC) var.
 
İmam - Müdürlere laf çokta çalışıyorlar
26 Mart 2012 Pazartesi Saat: 15.11
Suçlu!!! diyen çok güzel izah etmiş.  Amma velakin eksiklikleri var. Kültür müdürü tabiki lpg isteyecek. Dairenin arabası Eldivan'ın dolmuşundan çok çalışıyor. Adam eşini dostunu akrabasını adeta yürütmüyor ve kendisi de makam şoförü. Sanayi mi her neyin müdürüyse pek tanımam. Kısa saçları elinde ve genelde bileğinde sallanan kırmızı tespihiyle bir ara onu mafya cengaverlerinden sanmıştım. Masa üzerinde duran broşürü memleket Defterdarına gösterip bunu biz yaptık Çankırı standartlarının çokkk üzerinde demişti. Haklı galiba senede bir kitapcık yapsa sanayi ve teknolojimiz tavan yapardı.
 
Suçlu!!! - Kültür Müdürü 
26 Mart 2012 Pazartesi Saat: 15.59
Sayın imam haklısınız çok eksiğim var bu yorum kutuları yetmiyor ki ne yapalım en acısı da şudur ki hak yolunda inancı gereği ibadet için bile bu hizmet arabasını kullanmaktan geri kalmıyor nasıl mı? Bağlı bulunduğu tarikat toplantılarına Allah'ın pazar günü gece yarısı ailecek katıldıkları toplantıya da bu araçla gidiyor. Ne anladık biz bu ibadetten değil mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler