Bu ili ben yönetirim

"Bu ili ben yönetirim"

Karatekin gazetesinin bugünkü sayısında yeralan bir haber başlığı Sözcü18 Haber Merkezi'ni harekete geçirdi ve...

Çankırı'da yayımlanan günlük Karatekin gazetesinin bugünkü (22 Aralık 2011 Perşembe) sayısında ilginç bir haber yeraldı: Vali Özcan'dan siyasilere ince mesaj "Bu ili ben yönetirim"

Basına kapalı olarak Çankırı Büyük Otel'de yapılan ilk toplantıda Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, ilçe kaymakamları ile bir araya geldi. Yenilen öğle yemeğinin ardından devam eden toplantının ikinci bölümüne ise kurum müdürlerinin yanı sıra Sivil Toplum Kuruluş Başkanları ve ilçe kaymakamları katıldı.

Vali Özcan yaptığı konuşmada siyasilere de gönderme yaparak; “Koşturmadan olmuyor. Hepimiz koşturacağız, ağlamayan bebeğe mama yok. Siyasilere saygım var, ama bu ili ben yönetirim” diyor.

SAYIN VALİ BÖYLESİ BİR MESAJI NEDEN VERDİ?

Sözcü18 Haber Merkezi olarak Vali Vahdettin Özcan'ın başkanlık yaptığı toplantıya katılan bazı isimlerle görüşmeler yaptık. Vali Özcan, Karatekin gazetesine yansıyan "Siyasilere saygım var, ama bu ili ben yönetirim” şeklindeki cümlesi ile birlikte haberde yer almayan cümleleri de sarfetmiş!

Peki ama neden?

Vali Özcan'ın Çankırı'da göreve başlayışının üzerinden henüz 4 ay gibi bir zaman geçmiş olmasına karşın böylesi kısa bir süre sonrasında "Siyasilere saygım var, ama bu ili ben yönetirim” cümlesinin arka planında kayda değer bazı olaylar yaşanmış olmalıydı ki, kaymakamlar, şube müdürleri, stk başkanları ve basının huzurunda böylesi bir cümleyi seslendirmiş olsun!

vali-bu-ili-ben-buyuk-otel-cankiri-resim-04.jpg

SÖZCÜ18, VERİLEN MESAJIN
ARKA PLANINI ARAŞTIRDI VE...

Çok değil daha 4 gün önce İstanbul'da "Çankırı Geleceğini Planlıyor" sempozyumuna katılan ve orada sergilemiş olduğu yüksek performansla 7'den 70'e tüm Çankırı insanının sevgisine mazhar olan Vali Vahdettin Özcan'ın dünkü toplantıya yansıyan görüntüsü Sözcü18 Haber Merkezini harekete geçirdi...

Haber Merkezimiz, gün boyu dünkü toplantıya katılan çeşitli isimlerle görüş alışverişinde bulundu. Ve akşam saatlerinde tamamlanan görüşme maratonu sonrasında Çankırı gündemini sarsacak düzeyde bir habere ulaştı!

ÇANKIRI'DA SİYASİ GÜNDEMİ DEĞİŞTİRECEK HABER
PAZARTESİ GÜNÜ SÖZCÜ18 SAYFALARINDA...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler