Bu karelerde milyonların sevgilisi saklı!

Bu karelerde milyonların "sevgilisi" saklı!

Bu karelerde milyonların sevgilisi var...

Dün gece Ezel hayranları sezon finalini izlediler... Geçtiğimiz sezonun en iyi dizileri arasında gösterilen Ezel, yediden yetmişe tüm tv izleyicilerinin beğenisini kazandı.

Sayfalarımızda yer alan fotoğraflar Ezel dizisiyle milyonların gönlünde taht kuran, Çankırı insanının yakından tanıdığı İsmail Filiz'e ait.

Ezel dizisinde, başrol oyuncusu Kenan İmirzalioğlu'nun yani "Ömer"in gençliğini oynayan İsmail Filiz'in ortaokul yıllarında sınıf arkadaşlarıyla birlikte çektirdiği kareler sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayımlandı.

Milyonların gönlünde taht kuran ve önümüzdeki dönemde de isminden çok fazlaca söz ettirecek olan İsmail Filiz, daha o yıllarda sınıfın "jönleri" arasında yerini çoktan almış.

Bugünün İsmail Filiz'i ile 13-14 yaşlarındaki İsmail Filiz arasında sadece ve sadece yılların getirdiği gelişmişlik var... Bakışlar hiç mi hiç değişmemiş... Ne dersiniz...

"Fotoğraflarda İsmail Filiz hangisi?" diye soracak olanlara yardımcı olalım. Birinci karede en ön sırada diz çökmüş lacivert tshörtlü. 2. karede ise kucağına arkadaşını yatırmış gözlüklü!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler