Bu kez sorularımız sayın VALİye

Bu kez sorularımız sayın VALİ'ye

Sözcü18'in gündeme taşıdığı "Çankırı'da kumar serbest mi?" haberimize Emniyet Müdürü Zoroğlu'ndan "tık" yok...

Sözcü18 sayfalarından yerel gündeme taşınan "Çankırı'da kumar serbest mi?" başlıklı haberimiz kamuoyundan yeterli desteği görmesine karşın ilgili ve yetkililerden ne yazık ki benzer tepkiyi gör(e)medi!

Korgun Sevgi Evleri'nden firar eden 16 yaşındaki iki genç kızı bir avuç şehir merkezinde 3 gün süresince bulamayan başarılı Çankırı polisi (!), yıllardan bu yana yasa dışı faaliyet göstererek nice ocakların sönmesine neden olan kumar oynatıcılarını ve de mekanlarını görmesini beklemek herhalde hayalcilik olur!

SON 7 YILDA TEK BİR GÖZALTI YOK!

Sözcü18 sayfalarında yer alan "Çankırı'da kumar serbest mi?" başlıklı haberimizi yayımladığımız 20 Ocak 2012 Cuma gününden bu yana haber merkezimize düşen sayısız e-mailler ile genel yayın yönetmenimiz Vedat Beki'ye ulaşan telefon konuşmalarından derlediğimiz bilgiler, "kumar" olayının Çankırı ve başta Orta ilçesi olmak bağlı ilçelerde de kanayan bir yara olduğu açıkça ortaya çıkardı.

Konuyla ilgili olarak elde ettiğimiz ancak doğrulatamadığımız bilgilere göre Çankırı Merkez'de "kumar" oynatan ya da "kumar" oynayan kişi ya da kişilerle ilgili olarak polisin son 7 yılda "tek bir gözaltısı" dahi olmadığı da bizlere ulaşan bilgiler arasında.

SORULARIMIZ SAYIN VALİ ÖZCAN'A

Çankırı Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu'na bu sayfalardan bugüne kadar sayısız soru yönelttik. Üzülerek belirtelim ki sayın Zoroğlu bu sorularımıza tek bir yanıt dahi vermedi!

Sözcü18 Haber Merkezi olarak bizler de "Çankırı'da kumar serbest mi?" başlıklı haberimizde gündeme taşıdığımız sorular başta olmak üzere ilave bazı sorularımızı Sayın Vali Vahdettin Özcan'a yöneltiyoruz:

- Sayın Vali; Çankırı'da kumar serbest mi?

- Bugün itibariyle Çankırı'da kaç mekanda kumar oynatılıyor?

- Çankırı Emniyet Müdürlüğü özellikle Merkez'de kumar oynanan ya da kumar oynatan kişilere karşı yapmış olduğu operasyon sayısı kaçtır?

- Son 5 yılda Çankırı Emniyet Müdürlüğü başta Merkez olmak üzere ilçelerde yasa dışı kumar oynanan ve kumar oynayan kişilerle ilgili olarak kaç kişiyi gözaltına almıştır?

- Çankırı'da oynanan ya da oynatılan "kumar" ile ilgili sizlerin herhangi bir icraati olacak mıdır?

Vereceğiniz yanıtları kamuoyu ve bizler merakla bekliyoruz Sayın Özcan...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler