Bu liste Osman Canbazın cambazlığı

"Bu liste Osman Canbaz'ın cambazlığı"

MHP Çankırı İl Başkanı Arif Soysal bugün yaptığı açıklamada iktidarın Çankırı'daki temsilcilerini hedef alarak zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

MHP İl Başkanı Arif Soysal, bugün İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanvekili Tevfik Rüştü Özgür'ün yaptığı basın toplantısı sonrası gazetecilerin sorusu üzerine aylardır süren suskunluğunu sonlandırdı.

MHP İl Başkanı Soysal "İktidar Partisinin temsilcileri MHP ile sayın Valimizi karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Bu tezgaha düşmeyeceğiz" dedi. Soysal, basın toplantısı sonrası Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Dün İl Genel Meclisinde yaşanan gelişmeleri masaya yatırdığımızda karşımıza şöyle bir tablo çıkıyor. Yakınkent OSB'nin müteşebbis heyetine seçilen 7 bürokrat Vali beyin doğal hakkıdır. AK Partili İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz yaptığı savunma ile partimiz MHP'yi Vali bey ile karşı karşıya getirmeye çalışıyor. Bizim bu tezgaha düşmemiz mümkün değil. Bugüne kadar yaptıkları söylemlerde demokrasi havariliğini elden bırakmayanlar, MHP'nin Çankırı'da ikinci parti olduğunu unutuyor. Merkez'de 5 il genel meclis üyeliğinden 3'ü iktidarın 2'si MHP'nin. Buna karşın temsil bazında iktidar partisi işin tamamında. Bunun adı siyasi ahlaksızlıktır."

"ŞEREFSİZLERİN ŞEREFSİZLİKLERİNİ
ORTAYA DÖKMEYEN ŞEREFSİZDİR"

MHP İl Başkanı Arif Soysal, Çankırı'nın ufak bir kent olduğunu, il başkanlığı görevine seçildiği günden bu yana söylemlerinde insanları siyaseten yüz yüze getirme düşüncesinde olmadığını belirterek "Benim bu yaklaşımım bazı mahfillerde 'onlardan kortuğum ya da çekindiğim' gibi anlaşılmış olmalı ki, bu yüzden siyasi meydanın kendilerine kaldığını düşünebilirler. Bu günden itibaren iktidar partisi şahsiyetlerin yapmış oldukları her türlü gayrimeşru işleri vatandaşa ifşa edeceğimin bilinmesini isterim. Sıkıştıkları zaman 'şerefsizsin, şerefsizler' şeklinde cümleler kuranlara sesleniyorum: Şerefsizlerin yapmış oldukları şerefsizlikleri deşifre etmezsem ben şerefsizim! Çankırı'yı sömürüp kendileri semirenler bundan böyle meydanın boş olmadığını çok daha iyi görecekler."

BU LİSTE OSMAN CANBAZ'IN CAMBAZLIĞI!

İl Genel Meclisinin dünkü toplantısında oylanarak kabul edilen Yakınkent OSB Müteşebbis Heyetinde yer alan 4 AK Partili İl Genel Meclis üyesininin Meclis Başkanı Osman Canbaz'ın sergilemiş olduğu icraat sonucu oluştuğuna fazlasıyla kanaat getirdiğini belirten MHP İl Başkanı Soysal "Bu durum tamamen Osman Canbaz'ın cambazlığı ile sonuçlanmıştır! Yaşanan rezaleti savunma adına da 'Vali Beyin listesi' diyerek kurnazlığa kaçıyor." dedi.

HÜSEYİN FİLİZ'İN HABERİ YOK!

MHP İl Başkanı Arif Soysal sözlerini önemli bir iddia ile tamamladı. Soysal "Yakınkent OSB'nin mimarı bölge milletvekili sayın Hüseyin Filiz'in Mecliste oylanarak kabul edilen müteşebbis heyetteki isimlerden haberdar olmadığını öğrendim. Bunu sayın milletvekili Çankırı'ya geldiğinde bizzat vatandaşın karşısındayken bir kez daha soracağım. Alacağımız cevabı da birlikte göreceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler