Bu nasıl insanlık!

Bu nasıl insanlık!

Lunaparkta çalışan 19 yaşındaki Ahmet A., sevgilisinin 5 yaşındaki kızına işkence ve cinsel istismardan tutuklandı.

Tekirdağ’da lunaparklardaki eğlence makinelerinin tamiratını yapan Ahmet A. (19), 1 ay önce gittiği İzmir’de, eşinden 5 yıldır ayrı yaşayan 1 çocuk annesi E.T. (25) ile tanıştı ve ilişki yaşamaya başladı. 1 hafta İzmir’de kalan Ahmet A. daha sonra Tekirdağ’a döndü.

Komşular polise bildirdi

İki sevgili Tekirdağ’da buluşmaya karar verince, E.T. 5 yaşındaki kızını da alarak 2 hafta önce Ahmet A.’nın ailesi ile birlikte yaşadığı Orta Cami Mahallesindeki evine yerleşti. İddiaya göre Ahmet A., bir süre sonra sevgilisinin kızına kötü davranıp dövmeye başladı. Çocuğun ağlama ve çığlıklarını duyan apartman sakinlerinin önceki gün polisi aramasıyla olay ortaya çıktı. Eve gelen polis ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar oluşan çocuğu hemen ambulansla hastaneye kaldırdı. Anne E.T.’nin şikâyeti üzerine, Ahmet A. ile suça teşvik ve olaya göz yumdukları öne sürülen sevgilinin babası Y.A. ile kardeşi M.A. gözaltına alındı.

‘Ahmet amca dövdü’/_np/7941/13797941.jpg

Çocuğun yapılan doktor kontrolünde vücudunun çeşitli yerlerinde aldığı darbeler nedeniyle morluklar ile cinsel organında ve kalçasında diş izleri tespit edildi. Ancak Ahmet A. suçlamaları kabul etmeyerek anneyi suçladı. Minik kız da ağlayarak, “Beni Ahmet amca dövdü” dedi.

Ölümle tehdit iddiası

Anne E.T., “Tekirdağ’a taşındıktan bir süre sonra Ahmet A. kızıma ve bana kötü davranmaya başladı. Hatta kızımın vücudunun çeşitli yerlerini ısırdı ve ayağına kaynamış su döktü. Bu yapılanlara engel olmak istedim, ancak polise şikayette bulunursam kızımı ve beni öldürmekle tehdit etti” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler