Bu ne ya!

Bu ne ya!

Nevşehir’in Ürgüp ilçesi tüyler ürperten tecavüz ve sonrasında yaşanan insanlık dramı ile sarsıldı.

5 yaşındakİ Ş.E. annesi intihar ederek hayatını kaybettiği, babası da cezaevinde olduğu için anneannesi ve dayısının yanında kalıyordu. Tecavüzcü dayı yeğenine tecavüz ettikten sonra, olayı annesiyle paylaştı. Yaşananları duyan anneanne oğluyla birlikte küçük kıza bir süre daha işkence yapmaya devam etti.

OĞLUNUN TECAVÜZ ETTİĞİ TORUNUNU 2. KATTAN ATTI
Anne oğul,yaşananların çevreye yayılmasından korkarak küçük kızı öldürmek istediler. Anneannesi tarafından 2. katın balkonundan atılan Ş.E.K'nin yaralanarak hastanaye kaldırılmasıyla olay açığa çıktı.

Olaydan sonra Ürgüp Devlet Hastanesine kaldırılan minik kızın vücudundaki diş izleri ve sigara yanıklarının fark edilmesi üzerine jandarma soruşturmayı derinleştirdi. Dayı A.Ü ve anneanne H.K Jandarma tarafından gözaltına alınırken A.Ü kendine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi.

İÇ ORGANLARI DA ZARAR GÖRDÜ
Ürgüp ve Nevşehir Devlet Hastanesinden, Niğde Çocuk Hastanesine oradan da Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Ş.E.K'nin iç organlarının da zarar gördüğü ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken A.Ü'nün daha öncede köyde hayvanlarla ilişkiye girdiği, hırsızlık ve gasp suçlarından da sabıkalı olduğu öğrenildi.

A.Ü ve H.K sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler