Bu sene tribündeyiz, seneye Allah kerim

"Bu sene tribündeyiz, seneye Allah kerim"

Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen, Cuma günü akşamı şenlik düzenliyor.

Paragliding World Cup, yarın yapılacak uçuşlar ile sona ererken, cumartesi günü gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek.

Bu yıl şampiyona öncesinde organizatör Tahsin Tekin ile Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen arasında yaşanan gerginlik, 23 Temmuz’da başlayan organizasyona damgasını vurmuş görünüyor.

BAŞKAN ÖZEN: AÇILIŞ DAVETİYESİ GELMEDİ
23 Temmuz’da organizasyonun açılış kokteylinde bulunmayan Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen “Kaymakamımıza gelen davetiye, belediye başkanı olarak bana gönderilmedi. Davet edilmediğim yerde bulunmam düşünülemez.” diyerek “Davet ettiklerini söylüyorlar ama böylesi bir davet almadım” dedi.

GÜVENLİ VE UZUN UÇUŞLAR BAYRAMÖREN’DE GERÇEKLEŞTİ
Paragriliding World Cup Çankırı için Çavundur’da bulunan Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskosvki ile Bayramören’in uçuş pistlerinde birkaç kez görüştüğüne işaret eden Başkan Özen “Sayın Dirniskovski Bayramören’in önemli bir uçuş noktası olduğuna defalarca işaret etti. Burada yapılan uçuşların hem pilotların güvenliği hem de uzun mesafeli uçuşlar için elverişli bir bölge olduğunu ifade etti.” dedi.

VATANDAŞ TAHSİN TEKİN’E TEPKİLİ
Bayramören Belediye Başkanı Özen, kuzey ve güney uçuş pistlerine belediyenin otobüsü ile izleyici götürmek istediğini, bunun için sabah saatlerinde belediyeden anons yaptığını ancak Bayramörenliler’in uçuş pistlerine gitmekte öncesinde olduğu gibi arzulu olmadığına işaret ederek “Bu yıl Bayramörenli hemşerilerim Tahsin Tekin’in sergilemiş olduğu tutum nedeniyle kendisine çok fazla tepkililer. Uçuşları izlemeye gitmiyorlar” dedi. Başkan Özen “Bayramören’de pilot yok. Cadde ve sokaklar bomboş” diyerek yaşanan sessizliğe dikkat çekti.

CUMA AKŞAMI ŞENLİK DÜZENLEDİK
Başkan Özen “Cumartesi günü kapanış programı yine Çavundur’da Termal Otelde yapılacak. Ben de Bayramören’de Cuma akşamı bir şenlik düzenleme kararı aldığını belirterek “Kapanış töreni öncesi yarışmanın pilotlarını Bayramören’de buluşturmak arzusundayım. Umarım misafir pilotların Bayramören’deki şenliğimize katılmaları için yarışmanın organizatörü herhangi bir engelleme içerisine girmez” dedi.

ORGANİZASASYONU BAYRAMÖREN BELEDİYESİ YAPACAK

Başkan Özen sözlerini "Bu yıl yapılanları seyrediyoruz. Bununla birlikte güney ve kuzey uçuş pistlerinde uçuşların aksamaması yönünde elimizdeki imkanlarla yardımcı olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl için de şimdilik bir şey söylemeye gerek yok. Tahsin Tekin bugüne kadar Bayramören’in tanıtılması ve bu organizasyonun bölgeye getirilmesinde büyük gayreti olmuştur. Bunun aksini söylemek kimseye düşmez. Ama önümüzdeki yıl bu organizasyonu Bayramören Belediyesi olarak gerçekleştirmek en öncelikli hedefimizdir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler